Sestdien, 1.augustā 18:00, stadionā „Daugava” FK Liepāja aizvadīs kārtējo spēli SMSCredit.lv virslīgas čempionātā, savu skatītāju priekšā uzņemot Jūrmalas Spartaks.

Iepriekšējā kārtā liepājnieki savu atbalstītāju priekšā cīnījās neizšķirti ar Skonto FC 2:2. Lai arī ir rūgtuma sajūta par izlaisto uzvaru, bet ir liels gandarījums par lielo skatītāju skaitu tribīnēs. Ja protokolā ierakstīti vien 1200, tad reāli stadionā ieradās ap 2000 apmeklētāju, jo rindas pie ieejas bija garas un cilvēki turpināja drūzmēties līdz pat otrā puslaika sākumam.

Šobrīd FK Liepāja ar 24 punktiem 13 spēlēs atrodas 2.vietā, bet tik pat punktu ir 1.vietā esošai FK Ventspils, taču viena spēle rezervē. Lai turpinātu cīņu par 1.vietu liepājniekiem savu skatītāju priekšā ir jācīnās par uzvaru. Jūrmalas Spartaks iepriekšējā kārtā zaudēja izbraukumā Skonto FC 1:2, kā arī zaudējuši galveno treneri Romānu Piļipčuku. Šobrīd viņa vietu ieņem Aleksandrs Koļinko, kurš arī visticamāk turpinās vadīt Jūrmalas Spartaks komandu. Šobrīd komanda atrodas 5.vietā ar 13 punktiem, bet ar labām iespējām pacīnīties vēl par augstāku vietu tabulā. Lai turpinātu cīņu par labāko trijnieku Jūrmalas Spartaks uz Liepāju dodas tikai ar vienu domu – uzvara, bet liepājnieki zaudējumu savu skatītāju priekšā piedzīvoja pēdējo reizi iepriekšējā sezonā, kas nozīmē, ka cīņa par uzvaru būs ļoti sīva.

FK Liepāja vēlas pateikties par lielo atbalstu iepriekšējā mājas spēlē pret Skonto FC, uz spēli ieradās rekorda liels skatītāju skaits. Taču, lai nebūtu lielā drūzmēšanās pie stadiona ieejas vēl 1.puslaika sākumā nākamajās spēlēs, mēs iesakām iegādāties biļetes iepriekšpārdošanā internetā bilesuserviss.lv, Liepājas Olimpiskā centrā kasē, „Narvesen” veikalos, „Statoil” degvielas uzpildes stacijās. Gaidīsim jūs stadionā vēl kuplākā skaitā un iesakām ierasties stadionā laicīgi, lai ietaupītu sev laiku nestāvot rindā.

 

 

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis