Ceturtdien, 20. jūnijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 19. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu FK “Tukums 2000/Telms”. Sākums – 18:00. Sākas turnīra trešais aplis, kuru mūsu komandai jāaizvada pavisam savādāk. Ļoti svarīgi veiksmīgi sākt jau ceturtdien. Aiziet!

Sākas Latvijas čempionāta trešais riņķis. Otro mēs aizvadījām daudz labāk, kā pirmo, bet pilna apmierinājuma, saprotams, nav. Mēs ievērojami pielikām, mēs daudzās spēlēs dominējām, bet uzvaras, diemžēl, kā iepriekš, nāk ļoti smagi. Īstais laiks mainīt šo tendenci un Tukumā parādīt maksimumu iespējamā. Laukuma saimnieki prot sagādāt nepatikšanas, pie tam mēs viņiem šajā sezonā vēl neesam iesituši. Vajadzīga kaujinieciska noskaņošanās: katrā epizodē uzmanība un vēlreiz uzmanība! Vajag cīnīties un iesist.

Ļoti apnikuši neizšķirti. Vajag iepriecināt līdzjutējus ar uzvaru. Viņi to noteikti pelnījuši.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Ļoti svarīga spēle. Jā, mums sen jau visas spēles ļoti svarīgas, bet patreiz īpaši. Mums ļoti vajadzīga uzvara, un visa komanda, bez šaubām, noskaņojas tikai uz veiksmīgu šī uzdevuma risinājumu. Domāju, visi redz, ka FK “Liepāja” patreiz rāda kvalitatīvu futbolu, daudzās spēlēs mēs esam pelnījuši trīs punktus, bet mums pastāvīgi pietrūkst pavisam nedaudz. Pret “Tukumu”, interesantu un nepiekāpīgu komandu, attiecamies ar cieņu, bet izdarīsim visu, lai “pārlauztu” šo neizšķirtu sindromu.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 19. kārta

FK Tukums 2000/Telms – FK Liepāja

Ceturtdiena. 20.06, 18:00. Tukuma pilsētas stadions.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv