Pirmdien, 1. jūlijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 21. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu RFS. Sākums – 19:00. Ieeja bez maksas. Pie mums ciemos brauc čempions un turnīra līderis – ko mēs spēsim pateikt laukumā sezonas galvenajam favorītam?! Gaidām jūs stadionā, draugi, laipni lūgti!

Situācija turnīra tabulā ļoti smaga. Pēdējā spēle atnesa tādas emocijas, ka, kad par to atkal atceries, sajūti sāpes. Iemeslu priekam vai vienkārši pozitīvam iespaidam vienkārši nav kur atrast.

Un lūk, pie mums brauc RFS. Neapšaubāmi, labākā turnīra komanda visās jomās. Un vispār, laikam, tas ir labākais RFS variants kluba vēsturē. Tāds vienreizējs stabilitātes sakausējums, spēles gudrība un čempionu pārliecība. Komandas ar tādu brīnumainu apvienojumu, kur visas daļas strādā augstā līmenī, mūsu čempionātā nav bijis sen.

Liekas, ka mums, pie visām mūsu kataklizmām, vienkārši nav par ko sapņot gaidāmajā spēlē.

Bet tieši, lūk tā, domāt nepieļaujami! Futbolā iespējams viss. Ja neticiet, paprasiet par to, piemēram, spožajai Gruzijas izlasei, kura EURO-2024 lika iemīlēt sevi miljoniem līdzjutēju. Tādēļ, ka viņu spēlē ir kaisle, mežonīga pašatdeve, raksturs un ticība.

Ko mēs spēsim laukumā pateikt čempionam?!

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Mēs visu sezonu neiepriecinām savus līdzjutējus, bet pēdējā spēlē nospēlējām tā, ka, izņemot kaunu, nav par ko runāt. Tagad mums spēle pret čempionāta labāko komandu, un es ļoti gaidu no maniem spēlētājiem raksturu, lepnumu un pašcieņu. Protams, ļoti gribas pārsteigt pretinieku un gūt punktus. Bet pat ja zaudēsim, galvenais, lai laukumā no mūsu puses obligāti būtu vēlēšanās, kaisle un griba sisties. Nekādā gadījumā nedrīkst nospēlēt tā, lai mums atkal būtu ļoti jākaunas!

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 21. kārta

FK Liepāja – RFS

Pirmdiena. 1.07, 19:00. Stadions “Daugava”.

Foto – RFS.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv