Sestdien, 3. augustā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 25. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu “Grobiņas SC/LFS”. Sākums – 18:00. Ieeja bez maksas. Mūs atkal gaida karsts derbijs. Neaizmirstams un emocionāls notikums. Lieli futbola svētki Liepājā, kurus nedrīkst palaist garām! Gaidām jūs stadionā, draugi, laipni lūgti!

Liekas, dzirksteļojošais derbijs numur 2, kad FK “Liepāja” panāca lielu uzvaru (3:0), bijis tikai vakar. Bet laiks skrien ātrāk, kā Robčiks Meļķis lido pa savu maliņu. Pienācis laiks derbijam numur 3! Emocijas, uguns un kaislības. Mūs atkal gaida šis neatkārtojamais futbola kokteilis!

Gandrīz trīs ar pus tūkstoši līdzjutēju noskatījās divus derbijus. Iespaidīgs rādītājs. Tad novedīsim sestdien to, teiksim, līdz sešiem tūkstošiem, ko?! Varam?! Varam! Gaidām visus!

Ļoti svarīga spēle. Ļoti vajadzīga uzvara. Viss acīmredzami bez liekiem vārdiem.

Obligāti nāciet uz stadionu, lai par derbiju Liepājā vēl ilgi runātu un apspriestu visi tie, kuri mīl un interesējas par Latvijas futbolu. Tiekamies!

Visi uz lielo futbolu. Nepalaidiet garām.

Katra spēle, kā pēdējā.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Jā, mūs atkal gaida futbola svētki, tas ir ļoti patīkami. Apsveicu visus futbola cienītājus. Mūsu derbijs – liels notikums ne tikai mūsu pilsētai, bet arī visam Latvijas futbolam. Šo spēli gaida, šī spēle izsauc ažiotāžu! Tas būs derbijs numur 3, divi iepriekšējie mači bija spoži, skaisti, rezultatīvi un palika atmiņā uz ilgu laiku.

Esmu absolūti pārliecināts, ka sestdien būs tāds pat lielisks derbijs. Mēs, diemžēl, sen neesam čempionātā uzvarējuši, bet mēs labi atceramies, kuru uzvarējām pēdējā reizē. Tad mēs parādījām spēcīgu futbolu, noskaņošanās bija izšķirošais moments. 3. augustā tādā līmenī vajag nospēlēt vēlreiz, lai atgrieztu uzvaras garšu. un pēc tam par to neaizmirst līdz turnīra beigām. Protams, spēle būs ļoti smaga, kā jau vienmēr derbijā. Bet es ticu savai komandai.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 25. kārta

FK Liepāja – Grobiņas SC/LFS

Sestdiena. 3.08. 18:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv