Sestdien, 24. augustā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 27. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu BFC “Daugavpils”. Stadions “Esplanāde”, sākums – 16:00. Mēs dodamies tālā izbraukumā, kur visiem punkti nāk ļoti smagi. Bet mums patreiz nav alternatīvas: cīnīties tikai par trīs punktiem! Sisties un nešaubīties par saviem spēkiem.

Latvijas čempionāta trešais riņķis mūsu komandai noslēdzas kā reiz ar šo interesanto maču. Zīmīgi, ka FK “Liepāja” paliek viens no retajiem klubiem šajā sezonā, kurus ambiciozie daugavpilieši, stipri sapņojot par Eirokausiem, nevar uzvarēt. Divi neizšķirti, kuros kā reiz FK “Liepāja” dominēja un var pārdzīvot par to, ka punktus zaudēja, bet nevis ieguva.

Tā kā savu līmeni mačos ar Latgales klubu mēs turam. Sestdien savu līmeni obligāti vajag apstiprināt. Jo vairāk, ka patreiz tas mūsu komandai acīmredzami augstāks, kā sezonas sākumā.

Sisties par trīs punktiem un pierādīt savu spēku.

Katra spēle, kā pēdējā.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Ar nepacietību gaidu šo maču. Protams, spēle būs smaga, tādēļ, ka BFC “Daugavpils” ļoti laba komanda, kura vienmēr un visus pārsteidz ar savu raksturu un garu. Šie puiši vienmēr sitas izmisīgi, īpaši savā laukumā. Tādēļ es arī gaidu maču ar nepacietību: gribu redzēt, kādu raksturu, garu un noskaņošanos mana komanda parādīs atbildē! Esmu pārliecināts, mēs varam uzvarēt, mūsu futbola kvalitāte pēdējos mačos to pierāda. Tikai uzvarai kā reiz vajag pārspēt pretinieku ar noskaņošanos, ar vēlēšanos un raksturu.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 27. kārta

BFC Daugavpils – FK Liepāja

Sestdiena. 24.08, 16:00. 
Daugavpils. Stadions “Esplanāde”, mākslīgais laukums.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv