Svētdien, 1. septembrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 28. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu FK “Tukums 2000/Telms”. Sākums – 17:00. Ieeja bez maksas. Sākas ceturtais, noslēdzošais, Latvijas čempionāta riņķis. Tagad katras spēles svarīgums palielinās divkārt. Ļoti vajadzīga uzvara. Gaidām jūs stadionā, draugi, laipni lūgti!

Negaidīti pienācis rudens. Kādam īstais laiks atgriezties skolā un domāt par mācībām. Mūsu klubs apsveic visus skolniekus, studentus un skolotājus jaunā mācību gada sākumu. Panākumus un jaunas zināšanas! Bet mums lūk, par mācībām domāt patreiz nav laika: mūsu klubam īstais laiks parādīt laukumā visu, ko esam iemācījušies, katru dienu neatlaidīgi strādājot treniņos.

Pēdējās spēlēs FK “Liepāja” futbola kvalitāte ievērojami uzlabojusies. Mēs rādām cita līmeņa futbolu, un to vislabāk apstiprina mūsu pēdējie rezultāti. Atteikties no tā var ja nu tikai mūsu paši “uzticīgākie labvēļi”.

Bet, protams, atslābināties nekādā gadījumā nepieļaujami. Visa cīņa priekšā. Pirms aiziešanas garā pārtraukumā, sakarā ar Latvijas izlases spēlēm, mums ļoti vajag apstiprināt savu līmeni. Spēlē ar neērto pretinieku, kurš šajā sezonā, teiksim tieši, izdzēris mums daudz asiņu. Šim pretiniekam mums noteikti ir, ko teikt…

Maksimāla uzmanība un noskaņošanās.

Katra spēle, kā pēdējā.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Pat grūti noticēt, bet mājās mums atlikušas vien trīs spēles. Es to saku tādēļ, ka vēl arī šī iemesla dēļ mums 1. septembrī jāparāda maksimumu vēlēšanos un kaujiniecisku noskaņošanos. Jāiepriecina mūsu līdzjutēji. Domāju, pēdējās spēlēs mēs visiem dāvājām pozitīvas emocijas. Lūk, tā arī vajag turpināt. Gaidu sarežģītu spēli: “Tukums” vienmēr spēlē līdz galam, nepiekāpīgi puiši. Cik viņi mums nervus pabojājuši šajā sezonā?! Mēs par to neesam aizmirsuši.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 28. kārta

FK Liepāja – FK Tukums 2000/Telms

Liepāja. Svētdiena. 1.09. 17:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv