Svētdien, 15. septembrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 29. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu FK “Metta”. Spēle notiks Rīgā, stadions “Daugava”, sākums – 15:00. Ļoti principiāla spēle. Ļoti vajadzīga uzvara.

Pauze aizlidojusi ļoti ātri. Apsveicam mūsu izlasi ar grūto uzvaru pār Fēru salām. Apsveicam mūsu pussargus Robertu Meļķi un Ivanu Patrikejevu (atgādinām, viņš atdots īrē) ar labu spēli Latvijas (U21) izlasē. Īrijā Patrikejevs iesita vārtus, bet Meļķis ņēmaļoti aktīvu dalību vārtu guvuma uzbrukumā.

Laiks atgriezties pie grūtajiem uzdevumiem Latvijas čempionātā. Mūs gaida izbraukums uz galvaspilsētu, mūs gaida grūts pretinieks, par spēlēm ar to šajā gadā pat atcerēties nepatīkami. Trīs neveiksmes, trīs slikti mači un vispārēja vilšanās. Tikai tam vien jāpadara mūsu noskaņošanos 15. septembrī vienkārši vulkānisku!

Protams, “Metta” vienkārši nekādi nevar būt par tik stiprāka par “Liepāju”, lai mūsu klubs četrās spēlēs neatņemtu tai punktus. Bet tikai laukumā mēs varam to pierādīt. Karsta cīņa katrā laukuma daļā, pašaizliedzība un kaisle. Maksimāla uzmanība un noskaņošanās.

Mums noteikti jāizdodas.

Katra spēle, kā pēdējā.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Garo pauzi izmantojām ļoti labi. Nospēlējām pārbaudes spēli, daudz un kvalitatīvi strādājām treniņos. Redzu, ka komanda grib turpināt vākt punktus, ka spēlētāji noskaņoti uzvarēt. Tas ir ļoti svarīgi. Mūs gaida ļoti grūta spēle, tādēļ, ka “Metta” šajā sezonā negaidīti pārvērtusies mums par pašu neērtāko pretinieku. Visdrīzāk, tieši pret “Mettu” mēs nospēlējām savu sliktāko spēli šajā gadā. Protams, ļoti gribas pierādīt, ka tas bija nelaimes gadījums. Negribu lieku reizi runāt par noskaņošanos: tāpat acīmredzami, ka tai jābūt maksimālai. Galvenais, uzspiest laukuma saimniekiem savu spēli un neļaut viņiem laukumā justies pārliecinoši. 

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 29. kārta

FK Metta – FK Liepāja

Svētdiena. 15.09, 15:00. 
Rīga. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv