Trešdien, 25. septembrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo spēli. Latvijas Kausa pusfināla ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Auda”. Spēle notiks Rīgā, “Skonto” stadionā, sākums – 18:00. Ļoti svarīgs un intriģējošs mačs. Nav šaubu, ka mums var būt tikai viens mērķis – iekļūšana finālā. Obligāti sitīsimies ar visiem spēkiem no sākuma un līdz beigām!

Grūta sezona, kura jau atņēmusi mums ļoti daudz nervu un spēka, pakāpeniski iziet finiša taisnē. Uz ļoti karstu taisni! Latvijas čempionātā mūsu komanda ievērojami uzlabojusi savu stāvokli, bet situācija turnīra tabulā vienalga paliek neparedzama un ļoti samezglota. Tur katrai spēlei ir vienkārši satriecoša nozīme!

Bet atstāsim pagaidām čempionāta izskaidrošanos un pārslēgsimies uz Latvijas Kausu. FK “Liepāja” pārliecinoši tikusi līdz pusfinālam, un mēs, neapšaubāmi, ļoti negribam apstāties. Līdz izšķirošajam mačam vien viens solis, lai arī ļoti smags, grūts, bet vien viens. Mums vienkārši tas jāveic!

Iekļūšana finālā – tas ir tas, kas mūsu neveiksmīgo sezonu uzreiz pārvērtīs optimisma un cerību sezonā. Tādu iespēju nedrīkst palaist garām, tā ir milzīga un svarīga motivācija.

Protams, pretinieks spēcīgs, gudrs un bīstams. “Auda” sasniegusi labu formu, parāda interesantu futbolu un savā laukumā var uzvarēt jebkuru komandu. Mērķis “Audai”, protams, arī acīmredzams: komanda sapņo atkal iegūt pagodinošo trofeju.

Bet vai tad mūs var apstādināt pretinieka augstais stimuls un lielās ambīcijas?!

Mums jābūt pašiem par sevi, jātic sev, jāatstāj laukumā viss, ko protam un varam.

Un tad fināls būs ar mums.

11.LV LATVIJAS KAUSS 2024. Pusfināls

FK Auda – FK Liepāja

Rīga. Trešdiena. 25.09. 18:00. Stadions “Skonto”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv