Svētdien, 29. septembrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 31. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Riga” FC. Spēle notiks Rīgā, stadions “Skonto”, sākums – 16:00. Mūs gaida ļoti interesanta un grūta spēle pret vienu no turnīra līderiem. Svarīgi parādīt, ka esam atjaunojušies un gatavi cīnīties par punktiem. Punkti – galvenais mērķis mūsu kārtējai vizītei “Skonto” stadionā.

Mēs tikai dažas dienas atpakaļ spēlējām “Skonto” stadionā, un atcerēties to spēli pavisam negribas. Tagad mēs atkal atgriežamies galvaspilsētā, bet, bez šaubām, jānospēlē absolūti savādāk. Mēs vienkārši nevaram otro reizi pēc kārtas kāpt uz vieniem un tiem pašiem “izgāšanās” grābekļiem. Noskaņošanās, cīņas griba un vēlēšanās pierādīt galvaspilsētas grandam, ka FK “Liepāja” ne ar ko nepiekāpjas – visam tam jābūt mūsu motivācijai svētdien.

Mums ļoti vajag krāt punktus. Mums noteikti jāizdodas.

Katra spēle, kā pēdējā.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Protams, mēs bijām ļoti stipri vīlušies pēc kausa spēles. Diemžēl, gadās tādas dienas, kad neizdodas izdarīt lietas, kuras vēl vakar komandai izdevās. Tas ļoti sarūgtināja. Bet mums nav laika pārdzīvot: Latvijas čempionātā visas spēles mums ļoti svarīgas. Teicami saprotam pretinieka līmeni, zinām viņa stiprās un vājās puses. Braucam pēc punktiem, mērķis tikai tāds. Ticu, ka parādīsim īstu raksturu un sportisku agresiju, kas mums, starp citu, ļoti pietrūka trešdien.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 31. kārta

Riga FC – FK Liepāja

Svētdiena. 29.09, 16:00. 
Rīga. Stadions “Skonto”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv