Sestdien, 5. oktobrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” trīsdesmit otrās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda dzimtajās sienās tiksies ar klubu “Auda”. Sākums – 15:00. Ieeja bez maksas. Mēs jau sen esam pieraduši pie galvenās domas: katra spēle priekš mums – tas ir jauns fināls. Mums ļoti svarīgi uzvarēt. Gaidām jūs stadionā, draugi, laipni lūgti!

Mūs gaida interesanta un principiāla spēle. Tā notiks pirms sezonas noslēdzošās pauzes, kura saistīta ar kārtējām Latvijas izlases spēlēm. Svarīgi aiziet pārtraukumā labā noskaņā un ar pozitīvām emocijām.

Mums noteikti ir, ko teikt un pierādīt tieši “Audai”. Pēc nesenās kausa spēles īpaši. Mēs, bez šaubām, to septembra trešdienu nekādi nevarējām aizmirst… Un arī vispār, mači pret “Audu” mums šajā sezonā atmiņā paliekoši. Atceraties, pirmā uzvara turnīrā, pirmie iesistie vārti un t. t. Lūk, arī 5. oktobrī nevienam garlaikoties nenāksies!

Jā, pretinieks teicamā formā. Laikam, tikai RFS patreiz rāda vairāk kvalitatīvu futbolu. Panākumam (ļoti svarīgam un vajadzīgam panākumam!) mums nāksies pielikt ļoti nopietnas pūles. Tad vēlreiz pierādīsim, ka FK “Liepāja” var cīnīties par punktiem, var tos vākt īpaši kritiskā momentā. Sisties, sevi nežēlojot!

Katra spēle, kā pēdējā.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Svarīga spēle, mēs zinām, kam mūsu komandai jābūt gatavai. “Auda” mīl augstu tempu, atšķiras ar interesantām kustībām un nestandarta darbībām, vispirms jau uzbrukumā. Viņiem ir tiešām bīstami spēlētāji. Mēs to nesen piedzīvojām kausa spēlē, bet mēs esam izdarījuši secinājumus. Visi mūsu klubā grib pierādīt, ka toreiz bija apbēdinošs negadījums, kas neatbilst īstajam lietu stāvoklim. Gaidu līdzjutējus stadionā, jo vairāk, ka spēļu Liepājā mums palicis pavisam maz. Jūsu atbalsts mums ļoti palīdzēs!

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 32. kārta

FK Liepāja – FK Auda

Liepāja. Sestdiena. 5.10. 15:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv