Svētdien, 20. oktobrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 33. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Valmiera” FC. Spēle notiks Jāņa Daliņa stadionā, sākums – 14:00. Biļetes var iegādāties valmierafc.com. Mūsu komandu gaida sarežģīta un svarīga spēle.

Draugi, apsveicam, pauze noslēgusies, un tā bija pēdējā pauze šajā sezonā. Tagad atliek tikai spēles: četri svarīgi un grūti soļi līdz galam! Ļoti svarīgi izdarīt tos kvalitatīvi, vareni un uzvarot. Pirmais solis mūs gaida Valmierā, kur vienmēr grūti, saspringti un daudz emociju.

Nav šaubu, ka “Valmiera” FC spēlei pieiet sportiski ļoti nikna. Zināmās problēmas, par kurām zina visi, kuri interesējas par Latvijas futbolu, droši vien padarīs spēlētājus un trenerus vēl vairāk motivētus un savāktus. Ko citu paredzēt grūti: “Valmiera” FC arī agrāk izjuta problēmas, bet tās spēlētāji laukumā nekad nepadevās un vienmēr sitās ar visiem spēkiem.

Mums obligāti jābūt gataviem pretinieka varenajam noskaņojumam. Mums jābūt gataviem parādīt dzelžainu raksturu un galēju pašatdevi. Mums jāizdara priekš uzvaras viss, kas mūsu spēkos. Savādāk nedrīkst. Mums vajadzīgi punkti katrā spēlē.

Katra spēle, kā pēdējā.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Latvijas čempionātā iestājas pats aizraujošākais laiks, kad katrai spēlei ir milzīga nozīme. Garās sezonas finišs pavisam tuvu, bet tas nozīmē, ka katra komanda cīnās par punktiem ar īpašu noskaņu. Protams, gaidu smagu un emocionālu spēli Valmierā. Paši saprotiet, man katra atbraukšana uz šo brīnišķīgo pilsētu – emocionāls notikums.

Jā, patreiz mēs visi vērojam, ka “Valmierai” ir zināmas problēmas, bet laukumā vienmēr tā ir bīstama un spēcīga komanda. Bet mēs, bez šaubām, braucam tur tikai pēc uzvaras. “Liepāja” uzvarēja pirmajā riņķī Valmierā – kādēļ mums tagad to neatkārtot?! Būs interesanta un saspringta spēle, par to es pilnībā nešaubos.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 33. kārta

Valmiera FC – FK Liepāja

Svētdiena. 20.10, 14:00. 
Valmiera. Jāņa Daliņa stadions.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv