Sestdien, 15. jūnijā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 18. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu BFC “Daugavpils”. Mūsu komanda spēlēs galvenajā stadionā, sākums – 19:00. Ieeja bez maksas. Pēc garās pauzes atgriežamies Latvijas čempionātā. Ļoti svarīgi atgriezties spēcīgi, kvalitatīvi un, galvenais, uzvarot! Laipni lūgti!

Viesmīlīgā Liepāja labi uzņēma Latvijas izlasi, atmosfēra abās spēlēs bija brīnišķīga. Paldies visiem futbola cienītājiem, kuri atnāca uz stadionu un atbalstīja mūsu galveno komandu. Bet tagad, draugi, aizmirstam par izlasi un atgriežamies pie mūsu komandas! Gaidām jūs tribīnēs, jūsu atbalsts mums būs ļoti nepieciešams.

Ciemos brauc BFC “Daugavpils”, pārsteidzoša komanda, kura sezonas pirmajā pusē dāvāja daudz sensāciju. Ambiciozie viesi! Daugavpilieši divus riņķus spēlēja ļoti interesanti, pastāvīgi sagādāja problēmas favorītiem un kopumā taisnīgi pelnījuši pašu labāko novērtējumu. Jo svarīgāk mums būt galēji savāktiem, uzmanīgiem un agresīviem – tikai tā var panākt ļoti svarīgo un vajadzīgo uzvaru! 

Noskaņošanās izšķir visu.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Pozitīvā noskaņā atgriežamies pie Latvijas čempionāta spēlēm. Domāju, pauze nāca mums par labu, labi pastrādājām, pacentāmies uzlabot mūsu darbības dažādās laukuma daļās. Tagad svarīgi sevi parādīt tieši spēlē. Treniņi – tas ir viens, spēle – absolūti kas cits. Pretinieks ļoti bīstams un interesants, tas šajā sezonā jau daudz aplausu nopelnījis. Mums jāspēj pastāvīgi saglabāt koncentrāciju un neļaut viesiem noķert savu spēli.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 18. kārta

FK Liepāja – BFC Daugavpils

Sestdiena. 15.06, 19:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv