Sestdien, 10. augustā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 26. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu FS “Jelgava”. Sākums – 18:00. Ieeja bez maksas. Ļoti svarīga spēle. Ļoti vajadzīga uzvara. Viss acīmredzami bez liekiem vārdiem. Gaidām jūs stadionā, draugi, laipni lūgti!

Spēles svarīgumu nevar nepārvērtēt. No kategorijas “To be, or not to be?” Liepājas stadionā tiks izšķirts Hamleta vēriena jautājums. Un nav ko piebilst, pietiekami ieskatīties turnīra tabulā un viss būs skaidrs…

Tikai uzvara! Latvijas čempionātā galveno konkurentu šajā sezonā mēs vēl neesam uzvarējuši. Latvijas Kausā nesen “Liepāja” pārliecinoši apspēlēja pretinieku, iesita četrus vārtus un efektīgi parādīja starpību starp komandām. Bet, saprotams, tas pavisam nav iemesls domāt tagad, ka arī 10. augustā viss būs viegli un mierīgi. Nekādā gadījumā! Tā būs nervoza kauja visas 90 minūtes. Galēja pašatdeve, kaujiniecisks noskaņojums un maksimāla koncentrācija.

Spēle, kura izšķir gandrīz visu.

Katra spēle, kā pēdējā.

Laipni lūgti, godājamie līdzjutēji. Tiekamies stadionā!

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Ko tur teikt? Brīnišķīgi saprotam spēles svarīgumu. Mēs sen neesam iesituši, tādēļ ļoti ceru, ka vārtu sausuma periods sestdien pārtrūks. Noskaņojamies uz to ļoti nopietni. Neticami, lai atkal nebūtu vārtu, kaut gan katrā spēlē mēs izveidojam daudz momentu… Saprotams, ka pretiniekam arī nav kur atkāpties, tā kā viņi sitīsies par katru laukuma metru. Daudz izšķirs raksturs un uzvaras griba.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 26. kārta

FK Liepāja – FS Jelgava

Liepāja. Sestdiena. 10.08. 18:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv