Svētdien, 21. jūlijā, FK “Liepāja” aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” divdesmit trešās kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu “Auda”. Spēle notiks “Skonto” stadionā, sākums – 16:00. Atgriežamies saspringtajā cīņā Latvijas čempionātā, un tagad tikai tam patiešām ir nopietna nozīme. Turnīra tabula prasa no mums īstu profesionālismu katrā darbībā un lēmumā.

Pēc dažādajām emocijām Eirokausos, pēc pievēršanās citiem turnīriem mūsu komanda atgriežas Latvijas čempionātā. Tajā mums situācija ļoti slikta, bet ne katastrofāla. Visu var un vajag izlabot. Tas, visdrīzāk, spēcīgs izaicinājums mums visiem – vairāk nedrīkst sev atļaut zaudēt punktus, būt nepārliecinātiem un aizmirst par dzelzs raksturu un maksimālu pašaizliedzību.

Šajā sezonā FK “Liepāja” no sešiem punktiem paņēmusi no “Audas” četrus. Tādā tempā mums vajag turpināt.

Katra spēle kā pēdējā.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

– Laika starp spēli Fēru salās un spēli ar “Audu” praktiski nebija. Pats svarīgākais gatavojoties bija ātri atjaunoties fiziski un psiholoģiski. Šajā plānā izdarījām visu iespējamo, bet tikai spēle parādīs, par cik mums tas izdevās. Tomēr, ņemot vērā mūsu turnīra stāvokli, katrs spēlētājs un komandai kopumā šajā spēlē jānospēlē uz maksimumu un, ja vajadzēs, arī pāri saviem spēkiem. Viss acīmredzami – mums ļoti vajadzīgi punkti, un tikai tie mums interesē svētdien.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 23. kārta

FK Auda – FK Liepāja

Svētdiena. 21.07, 16:00. Rīga, “Skonto” stadions.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv