Piektdien, 20. septembrī, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo Latvijas čempionāta spēli. “TonyBet Virslīga” 30. kārtas ietvaros Tamaza Pertijas komanda viesos tiksies ar klubu RFS. Spēle notiks Rīgā, stadions “LNK Sporta Parks”, sākums – 20:00. Atkal braucam uz galvaspilsētu, bet tagad mūs gaida tiešām īsta spēles pārbaude – svarīga spēle pret čempionu un galveno pretendentu uz zelta medaļām šajā sezonā. Nopietna pārbaude noturībai.

Mačs RFS – FK “Liepāja” tiks aizvadīts labdarības zīmē, jo visi no spēles biļetēm gūtie ienākumi tiks ziedoti Ukrainai.

RFS, bez šaubām, labākā Latvijas komanda šajā sezonā. Pēc visiem parametriem – spēle, rezultāts, kvalitāte, stabilitāte, uzskaitīt favorīta sasniegumus var ilgi. Laikam, tieši pret RFS mūsu komandai trīs spēlēs šajā sezonā bija vismazāk iespēju gūt punktus. Bet tas bija agrāk, tajā melnajā periodā, kuru, ļoti gribas ticēt, FK “Liepāja” atstājusi tālu aizmugurē un nekad pie kā līdzīga neatgriezīsies.

Mēs ievērojami esam uzlabojuši stāvokli tabulā, bet, neapšaubāmi, darbs vēl pavisam nav beidzies. Spriedze tabulā saglabājas, blīvums augsts, nepieciešams arī turpmāk cīnīties par punktiem. Pat pret čempionu. Vēl jo vairāk pret čempionu!

Piekritīsiet, interesanti būtu teikt savu skaļo vārdu čempionu cīņā, vēl jo vairāk finiša taisnē… Nav šaubu, ka “Liepāja” noteikti var stipri sabojāt noskaņojumu līderim. Nešaubīties, sisties visas 90 minūtes, ticēt panākumam, un tad viss iespējams.

Katra spēle, kā pēdējā.

FK “Liepāja” galvenais treneris Tamazs Pertija, komentārs pirms mača:

Protams, mūsu komandu gaida smaga spēle. RFS šajā sezonā dominē, viņi jau pasniedza visiem Latvijas futbola cienītājiem lielu dāvanu, ja runājam par Eirokausiem. Vāju punktu līderim maz, bet tie tomēr ir, kā jau jebkurai komandai. Uzmanīgi visu izanalizēsim un ļoti nopietni sagatavosimies. Vienmēr ļoti interesanti un svarīgi pārbaudīt savas iespējas uz paša spēcīgākā pretinieka fona. Domāju, būsim psiholoģiski mierīgi, tad varēsim stipri pārsteigt līderi. Nav šaubu, mēs gribam tādā mačā gūt punktus un apstiprināt, ka patreiz mūsu komanda spējīga uz daudz ko.

TONYBET VIRSLĪGA 2024. 30. kārta

RFS – FK Liepāja

Piektdiena. 20.09, 20:00. 
Rīga. Stadions “LNK Sporta Parks”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv