Sestdien, 17. augustā, FK “Liepāja” futbolisti aizvadīs kārtējo spēli. Latvijas Kausa ceturtdaļfinālā Tamaza Pertijas komanda mājās tiksies ar klubu AFA “Olaine”. Sākums – 17:00. Ieeja bez maksas. Smagajā un ilgajā cīņā par svarīgo trofeju nedrīkst būt vietai atslābināties un pašpārliecinātībai. Draugi, nāciet uz stadionu un atbalstiet mūsu komandu: mūsu mērķis iekļūt pusfinālā! Gaidām jūs stadionā, laipni lūgti!

Bez šaubām, šajā pārī FK “Liepāja” – neapšaubāms favorīts. Salīdzināt un strīdēties te nav par ko. Bet neaizmirsīsim, ka kausa spēlēs savi likumi, un komanda no pirmās līgas arī var būt bīstama un nepiekāpīga. Nekādā gadījumā nedrīkst nenovērtēt pretinieku, komandai no Olaines un kopumā mums jāpieiet ar maksimālu cieņu, uzmanību un kaujiniecisku noskaņošanos. Futbolā sīkumu nav, tikai pilnīga pašatdeve atnes uzvaras.

Visiem acīm redzams, ka, ja nebūs uzvaras, tad būs skaļa izgāšanās. Ko tādu pieļaut mums vienkārši nav tiesību. Šajā turnīrā mēs gribam risināt pašus lielākos uzdevumus. Tātad, laukumā obligāti vajag pierādīt savas pretenzijas uz Kausu spēlē ar jebkuru pretinieku.

Godātie līdzjutēji, gaidām jūs stadionā.

Iekļūsim pusfinālā kopā!

11.LV LATVIJAS KAUSS 2024. Ceturtdaļfināls

FK Liepāja – AFA Olaine

Liepāja. Sestdiena. 17.08. 17:00. Stadions “Daugava”.

Mihails Koroļovs,
FK “Liepāja” preses sekretārs
e-mail: korolevs.mihails@inbox.lv