Spēle iesākās ar FK Liepāja teritoriālu pārsvaru. Vairāk bumbu spēles sākumā kontrolēja mājinieki. Laukumā bija redzama ļoti agresīva spēle abu komandu izpildījumā. Tas arī parādās brīdinājumu ailītē. 45 minūšu laikā tika izdalītas 5 dzeltenās kartītes. Visbiežāk sodīti tika viesi no Jūrmalas. Spēles 26 minūtē varēja gavilēt visi liepājnieki. No stūra sitiena vārtus ar galvu gūst Toms Mežs. Prieki bija īsi, nesaprašanās spēlētāju vidū ļāva FC Jūrmala spēlētājam Lucas Ezequiel Trecarichi Loiacono iziet pret FK Liepājas vārtsargu duelī, kur precīzāks bija jūrmalnieks, pārceļot bumbu pāri Raivo Varažinskim. Rezultāts 1:1. Abām komandām bija vairākas iespējas gūt vārtus, bet tas neizdevas. Ļoti tuvu savam pirmajam vārtu guvumam bija ari Cristian Damian Torres, bet arī šoreiz veiksme bija FC Jūrmala komandas pusē. Pēc spēlētām 45 minūtēm rezultāts neizšķirts. Otrais periods iesākās atkal ar mājinieku nelielu pārsvaru, taču tas nevainagojās ar vārtu guvumu. Abas komandas uzbrukuma ļoti bīstami, bet rezultāts nemainīgs 1:1. Vairākas reizes skatītāji nopūtās, kad tiesnesis nosvilpa sodu tieši uz soda laukuma robežas. Klātesošie skatītāji varēja baudīt tiešām skaistu, azartisku futbolu. 79. Minūtē beidzot tika atvērti vārti arī otrā periodā. Precīzs sitiens Keisuke Hoshino kontā. FC Jūrmala centās no visa spēka atspēlēties atlikušajā laikā, bet tas neizdevās un FK Liepāja iesoļoja savā pirmajā ½ finālā Latvijas Kausā komandas pastāvēšanas vēsturē.

Kā atzina FC Jūrmala galvenais treneris Mihails Koņevs, tad nebija gaidījis, ka liepājnieki uzvarēs viņus gaisa divcīņās. Abām komandām bija labas izdevības, bet šoreiz veiksme vairāk uzsmaidīja liepājniekiem.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs pēc spēles atzina, ka prieks par spēli un ka komanda turpina turnīru. Šeit visu izšķir viena spēle un nav iespējas izsmelt ūdeni citā spēlē. Puiši to saprata un cīnijās par 100 procentiem. Abas komandas rādija stabilu sniegumu visas spēles garumā, šoreiz labāki bijām mēs.