Trešdien FK Liepāja komandai bija diezgan lielas izmaiņas sākuma sastāvā. Laukumā nedevās komandas uzbrukuma līderis Kristaps Grebis, kurš spēli noskatījās no tribīnēm. Iepriekšējā spēlē iedzīvojās nelielā savainojumā, kas liedza piedalīties spēlē. Viņa vietu ieņēma Iļja Šadčins. Debiju virslīgā FK Liepāja sastāvā piedzīvoja Krišs Kārkliņš, protams, pirmā spēle pret tik spēcīgiem pretiniekiem ir kā uguns kristības, bet savā atvēlētā laikā cīnījās godam.

Spēles sākumā teritoriāls pārsvars piederēja Skonto futbolistiem, kas arī izveidoja vairākas bīstamas situācijas pie Raivo Varažinska vārtiem. Dažu brīdi pat vārtsargs vairs nebija glābējs, bet tad palīdzēja aizsargi, kas sita bumbu prom jau no vārtu līnijas. Pēc spēlētām 45 minūtēm rezultāts neatklāts 0:0. Pirmā puslaikā tikai viena dzeltenā kartiņa, to nopelnīja Skonto futbolists Ofosu Appiah.

Otrais puslaiks turpinājās ar vairākiem Skonto bīstamiem uzbrukumiem ar ko liepājnieki atbildēja līdzīgi, bīstami, bet retāk. Ja pirmā puslaikā spēlētāji tika mutiski brīdināti, tad otrā puslaikā galvenais tiesnesis sāka ķerties pie darbiem. Divu minūšu laikā tika brīdināti divi liepājnieki, Madis Miķelsons, kā arī Ivan Pecha abi par rupju spēli. Pēc spēlētām 6 minūtēm otrā puslaikā Skonto spēlētājs Ofosu Appiah rupji nospēlēja pret FK Liepāja spēlētāju par ko tika sodīts ar otro dzelteno kartiņu un automātisku ielūgumu uz ģerbtuvēm , jeb sarkano kartiņu. Lai arī viesi palika 10 vīru sastāvā, viņi nepārstāja veidot uzbrukumus, līdz brīdim, kad pret uzbrukumā devās liepājnieki un 56 minūtē Iļja Šadčins tika nogāzts soda laukumā par ko tiesnesis norādija uz 11 metru atzīmes, soda sitiens. FK Liepāja komandā to devās izpildīt Jānis Ikaunieks. 1:0 FK Liepāja vadībā. Skonto centās atlikušā laikā atspēlēties, bet tas neizdevās, liepājnieki teicami aizsargājās un izveidoja arī bīstamus pretuzbrukumus. Laukumā parādījās aizvien vairāk asumi, vārdu pārmaiņas abu komandu spēlētāju starpā. Tas arī parādās dzelteno kartīšu daudzumā, 8 kartiņas vienā puslaikā. Pēdējās minūtēs viesu vārtsargs Andrejs Pavlovs bieži atradās Raivo Varažinska vārtsarga laukumā, lai palīdzētu Skonto komandai izglābties no zaudējuma, bet tas neizdevās. Spēle noslēdzās ar 1:0 un FK Liepāja turpina sezonu bez zaudējumiem. Nākamā spēle sestdien Venstpilī, kur tiksies ar vietējo FK Ventspils komandu.

Pēc spēles preses konferencē viesu galvenais treneris Tamazs Pertija atzina, ka viņa prāt lielākais varonis spēlē ir bijis galvenais tiesnesis. Skonto izveidoja ap septiņām 100 % izdevībām, bet pietrūka pēdējais procents, lai bumba ielidotu vārtos.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs pēc spēles apsveica visus ar uzvaru un priecājās par lielo atbalstu no līdzjutējiem. Pirm spēles puišiem teica, ka uzvarēt Skonto varēs tikai, tad ja netiks ielaisti vārti un to arī viņi izdarīja.