Pirms spēles lielākā ažiotāža bija par to vai Māris Verpakovskis debitēs liepājnieku sastāvā. Sākuma sastāvā uzbrucējs netika iekļauts, bet spēles pieteikumā viņa uzvārds bija atrodams.

Spēles sākumā mazliet lielāks pārsvars piederēja viesiem. Vairāki bīstami uzbrukumi sekoja no FK Daugava Rīga futbolistiem. Liepājniekiem pirmās spēles minūtes nevedās, vairākas reizes pazaudētas bumbas un kļūdas laukuma vidū liedza mājiniekiem izveidot bīstamus uzbrukumus. Vairākas reizes no vārtu zaudējuma glāba FK Liepāja vārtsargs Raivo Varažinskis. Vienu brīdi pat no vārtu līnijas tika nocelta bumba. Pirms šodienas spēles viesi no Rīgas bija izcīnījuši vienu punktu, kas lika ierindoties pēdējā vietā turnīra tabulā. Tādēļ FK Daugava Rīga nevilcinājās un centās rezultātu atklāt jau pirmajās minūtes, liepājniekiem teicami aizsargājās un ik pa laikam izveidoja savus uzbrukumus.

Otrais periods iesākās ar mājinieku spēlētāju maiņu, Mareka Zuntnera vietā laukumā devās Cristian Damian Torres. Argentīnietis atsvaidzināja vidējo līniju un liepājnieki sāka veidot savu spēli. Aizvien agresīvāk FK Liepāja devās uzbrukumā un otrā puslaikā pārsvars viennozīmīgi bija mājiniekiem. Kā arī censtos iepriecināt kuplo skaitu ar atbalstītājiem, kas bija ieradušies, tas neizdevās. Beidzot pienāca ilgi gaidītais brīdis, laukuma malā parādījās 99 numurs FK Liepāja sastāvā. Māris Verpakovskis ar vētrainiem aplausiem tika sagaidīts laukumā, 61. minūtē nomainot Dāvi Ikaunieku numur 9. Māris Verpakovskis uzreiz iesaistījās uzbrukuma veidošanā pēc ne ilga laika radās jau izdevība, bet bumba lidoja garām vārtiem. FK Liepāja uzbrukumi palika aizvien bīstamāki, vairākas reizes labs izdevības bija Kristapam Grebim un jau pieminētam Mārim Verpakovskim. 70 minūtē liepājnieku galvenais treneris sūtīja laukumā uzbrucēju Tomu Gucu, lai vēl vairāk pastiprinātu uzbrukuma līniju. Cerētais deva rezultātu 80 minūtē, Toms Gucs saņem piespēli un raida bumbu vārtu stūrī. 1:0 FK Liepāja vadībā. Pēc zaudētiem vārtiem viesi centās atspēlēties un pēdējas minūtes vairāk bumba atradās FK Liepāja aizsardzības pusē, bet liepājniekiem aizsargājās parliecinoši un svinēja savu trešo uzvaru sešās spēlēs.

Pēc spēles intervijā FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs: „Visiem priecīgus svētkus. Pēc iepriekšējās spēles teicu, ka tiks mainīts sākuma sastāvs, kas arī tika izdarīts. Esmu apmierināts ar spēli, bet lai teiktu, ka kāds nospēlēja izcili, nevaru. Māra Verpakovska spēlēšana turpmāk? Domāju, ka viņš spēlēs visas spēles, vairs nesēdēs tribīnēs.”

FK Daugava Rīga galvenais treneris : Arvidas Skrupskis : „Esmu neapmierināts ar spēli jo kārtējo reizi zaudējam spēli pēdējās minūtēs. Šobrīd atrodamies pēdējā vietā turnīra tabulā un vairs nav kur atkāpties. ”