Pirmdien, 5.maijā, stadionā „Daugava” FK Liepāja uzņems ambiciozo Jūrmalas „Spartaks”.

Spēles sākums 16:00

Latvijas „SMSCredit.lv Virslīga” čempionātā futbolā, FK Liepāja piedzīvojot smagu zaudējumu Daugavpilī vietējai Daugavpils FC Daugava komandai ar rezultātu 3:5 atgriežas savā laukumā, lai savu skatītāju priekšā cīnītos ar Jūrmalas „Spartaks”.

FK Liepāja pēdējā spēlē izvirzījās vadība ar rezultātu 2:0, taču prata savu pārsvaru izsēt un beigās piedzīvot rezultatīvāko zaudējumu šī gada virslīgas čempionātā ar rezultātu 3:5. Liepājniekiem nevarēja palīdzēt viens no uzbrukuma līderiem Kristaps Grebis, kā arī slovāku aizsargs Ivans Peča. Uz Daugavpili nedevās arī kluba prezidents un uzbrucējs vienā personā Māris Verpakovskis. Šobrīd liepājnieki ar 13 punktiem astoņās spēlēs atrodas 3. vietā turnīra tabulā, taču ļoti tuvu ir Skonto un FK Jelgavas futbolisti, kuri attiecīgi sešās spēlēs ir izcīnījuši 12 un 10 punktus.

Jūrmalas „Spartaks” pirms sezonas tika pieskaitīts pie vieniem no čempionāta favorītiem, taču prognozes pagaidām nepiepildās. Jūrmalnieki piecās spēlēs tikuši vien pie 5 punktiem, kas ierindo viņus 7. vietā desmit komandu konkurencē. Jūrmalas „Spartaks” tieši pēdējās spēlēs ir sācis uzņemt apgriezienus, jo pēdējās spēlēs arī ir savākti visi punkti. Viens no komandas līderiem viennozīmīgi ir Edgars Gauračs, kurš ir guvis trīs no komandas 4 vārtiem.

FK Liepāja uzbrucējs Māris Verpakovskis: „Jūrmalas „Spartaks” ir laba komanda ar skaļiem uzvārdiem. Komanda čempionātu nav iesākusi ļoti veiksmīgi, bet lēnām ieskrienas. Mēs spēlēsim mājās un savā laukumā cīnīsimies ar jeb kuru pretinieku tikai par uzvaru.”

Ieejas biļetes cena : 3 eiro

Bērniem par brīvu

Invalīdiem un studentiem 1,5 eiro