Sestdien, 10.maijā Jūrmalā, Kauguru vidusskolas laukumā FC Jūrmala uzņems FK Liepāja.

Spēles sākums 14:00

FK Liepāja pēdējā spēlē tikās ar citu Jūrmalas futbola klubu „Spartaks”. Savu skatītāju priekšā tika izcīnīta skaista uzvara ar rezultātu 2:0. Liepājnieki ar izcīnītiem 16 punktiem deviņās spēlēs ierindojās 3. vietā turnīra tabulā. FC Jūrmala futbolistiem sezona nav izvērtusies tik veiksmīga, lai arī pirms sezonas sākuma tika mērķēts uz eirokausiem, tad šobrīd nekas neliecina par to, ka tas ir iespējams. 8 spēlēs izcīnīti pieci punkti un tas ierindo 8. vietā turnīra tabulā. FK Liepāja un FC Jūrmala jau šogad ir tikušās savā starpā, Latvijas Kausa izcīņā liepājnieki savu skatītāju priekšā izcīnīja uzvaru ar 2:1. Šoreiz viss būs savādāk, abas komandas ir mainījušās no pēdējās tikšanās reizes, ja liepājniekiem klāt ir nācis Māris Verpakovskis, tad jūrmalnieki ir šķīrušies no galvenā trenera Mihaila Koņeva. Lai liepājnieki saglabātu trešo vietu turnīra tabulā un mērķētu vēl augstāk, tad šo sestdien ir jāizcīna 3 punkti Jūrmalā.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs: „Iepriekšējā spēlē izcīnījām svarīgus trīs punktus pret Spartaks komandu, neesam eiforijā, strādājam tālāk. Latvijas Kausa spēli nevar salīdzināt ar šo spēli. Esam uzvarējuši tikai vienu spēli izbraukumā, centīsimies šo statistiku uzlabot.”

FK Liepāja kapteinis Reinis Flaksis : „Pēdējā spēlē nospēlējām diezgan labi, sākam ticēt saviem spēkiem. Tas, ka uzvarējām Latvijas Kausā domāju, ka nedod priekšrocību mums, vienkārši abas komandas labāk viena otru pazīst. Komandā mikroklimats ir labs un visi ir ierindā, vienīgi vēl slovāku aizsargs Ivans Peča ir savainots, bet jau tuvākā laikā dosies laukumā. Trenera nomaiņa citreiz dod labu atspērienu komandai, bet var būt arī otrādi. Cīnīsimies viennozīmīgi par trīs punktiem.”