Trešdien, 14. maijā Liepājā, stadionā „Daugava” FK Liepāja uzņems FK Jelgava futbolistus.

Spēles sākums : 18:00

FK Liepāja un FK Jelgava šosezon ir tikušās, FK Liepāja savu skatītāju priekšā aizraujošā spēlē ar rezultātu 2:3 atzina viesu pārākumu. Abas komandas arī spēkiem mērojās Latvijas Kausa izcīņā, kur tieši tāpat, kā Liepājā, ar vienu vārtu pārsvaru uzvarēja jelgavnieki 1:0.

Abas komandas cīnās par vietu virslīgas labāko trijniekā. Pagaidām FK Jelgava atrodas 5. vietā ar 14 punktiem, bet ar spēli rezervē, FK Liepāja ar 19 punktiem ierindojas 2. vietā turnīra tabulā. Liepājnieki centīsies revanšēties par piedzīvotiem diviem zaudējumiem, sāpīgākais, protams, bija Latvijas Kausa ½ finālā, kad papildlaikā tika atzīts FK Jelgava pārākums ar rezultātu 1:0.

FK Liepāja vārtsargs Raivo Varažinskis : „Lai arī esam divreiz zaudējuši FK Jelgava, tas neko nenozīmē. Abas komandas ir līdzvērtīgas un visu var izšķirt viena veiksmīga vai neveiksmīga spēles epizode, kā piemēram, tas notika Latvijas Kausa ½ finālā, kad paši uzdāvinājām golu jelgavniekiem. Ja spēlēsim savu spēli un pēc gūtajiem vārtiem neatslābināsimies, tad rezultāts neizpaliks. Jūtamies ļoti labi un esam gatavi izcīnīt trīs punktus pret FK Jelgava”

Esiet gaidīti stadionā „Daugava”, 18:00, skaists futbols, garšīgas uzkodas, atspirdzinoši dzērieni, tas viss jau trešdien 14.maijā Liepājā.

Ieejas biļetes : Pieaugušajiem – 3 eiro

Studentiem – 1,5 eiro

Invalīdiem – 1,5 eiro

Bērniem – bez maksas