FK Liepāja pirms šīs spēles atradās 4.vietā turnīra tabulā un bija piedzīvojusi 3 zaudējumus ar kopējo vārtu attiecību 0:9. Liepājniekiem vēl aizvien palīdzēt nevarēja Kristaps Grebis, Ivans Peča un Keisuke Hoshino. Rezervē galvenais treneris Viktors Dobrecovs bija atstājis Dāvi Ikaunieku kā arī Cristian Damian Torres, bet starta vienpadsmitniekā atradās vieta Marekam Zunteram un Jurim Kučma.

Spēli labāk iesāka FK Jelgava futbolisti, kas nomināli skaitījās mājinieki šinī spēlē. Jau 9. minūtē neveiksmīgi nospēlē liepājnieki aizsardzībā veidojot aizmuguri un FK Jelgava futbolists izskrien viens pret vārtsargu Raivo Varažinski, pēdējā brīdī atspēlējot komandas biedram Armandam Pētersonam, kurš bumbu raida vārtos, 1:0. FK Liepāja centās atspēlēties, vairākas reizes bīstami uzbrūkot un iespiežot jelgavniekus aizsardzības zonā. Taču neiesit tu, iesit tev, 31. minūtē precīzi sit Maksims Daņilovs un rezultāts 2:0. Pēc minūtes jau vēl viena teicama izdevība FK Jelgava futbolistiem, bet šoreiz veiksme liepājnieku pusē. Pēc pirmajām 45 minūtēm 0:2, FK Jelgava vadībā.

Otrais puslaiks iesākās atkal ar aukstu dušu liepājniekiem, 48 minūtē otro reizi spēlē precīzi sit Maksims Daņilovs un rezultāts jau ļoti nepatīkams 0:3. FK Liepāja centās atspēlēties, gūt kaut vienus vārtus, bet nekas neizdevās. Sākās ļoti lielas lietus gāzes un laukums līdzinājās ezeram. Spēle noslēdzās ar rezultātu 0:3 un liepājniekiem ceturtais sausais zaudējums pēc kārtas.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Man trūkst vārdu par šo zaudējumu, nevaram vainot aizsargus vai uzbrucējus, visi kā viens nospēlējām ļoti slikti. Nezinu, kas notiek ar spēlētājiem, vairs nav tas viens veselums, tā komanda. Ja visi spēlētāji būtu veseli, tad domāju, ka vismaz 4 no šodienas pamatsastāva spēlētājiem tajā vieta neatrastos. ”

FK Jelgava galvenais treneris Vitālijs Astafjevs : „Esmu priecīgs par uzvaru, ir patīkami uzvarēt pirms gaidāmās Eiro kausa spēles. Spēle bija grūta un laika apstākļi to padarīja vēl grūtāku, paldies puišiem, ka uzvarējām un pacēlāmies augstāk turnīra tabulā.”