FK Liepāja svētdien, 29.jūnijā plkst 17:00, stadionā „Daugava” aizvadīs spēli pret FK Jelgava futbolistiem, kas skaitīsies, kā Jelgavnieku mājas spēle.
FK Liepāja pēdējās trīs spēlēs ir piedzīvojusi trīs sausos zaudējumus ar vārtu attiecību 0:9. Pēc šiem zaudējumiem, liepājnieki ir atbīdīti uz 4.vietu turnīra tabulā. FK Liepāja 17 spēlēs ir spējusi izcīnīt 31 punktu, ja pirms šīs zaudējumu sērijas liepājnieki cīnījās par augstāku vietu turnīra trijniekā, tad šobrīd ir apdraudēta jau 4.vieta turnīra tabulā. FK Jelgava ar 31 punktu 18 spēlēs atrodas tieši aiz FK Liepāja. Šo svētdien šī būs tā sauktā 6 punktu spēle, kura ir ļoti svarīga abām komandām. Liepājnieki trenējas pilnā sastāvā un ir gatavi izrāpties ārā no zaudējumu bedres.

FK Jelgava pēdējo zaudējumu piedzīvoja tieši pret FK Liepāja futbolistiem, bet no tā brīža ne reizes nav piedzīvots zaudējums. Pēdējā spēlē fiksēts neizšķirts ar FS METTA/LU futbolistiem. Astoņas spēles pēc kārtas FK Jelgava futbolisti no laukuma nākuši nost kaut ar punktu.

FK Liepāja vārtsargs Raivo Varažinskis : „Mums vairs nav kur atkāpties, esam zaudējuši trīs spēles pēc kārtas. Sliktākais, ka neesam guvuši nevienus vārtus un ielaiduši 9. Komandā ir kaujiniecisks noskaņojums un esam gatavi lauzt šo melno līniju, lai turpinātu cīņu par labāko trijnieku. FK Jelgava ir spēcīgs pretinieks, kurš jau kādu laiku nav zaudējis, jādara viss, lai no Liepājas viņi aizbrauktu bez punktiem. ”

FOTO : Mārtiņš Sīlis