Pirms sestdienas gaidāmās spēles bija ļoti liela ažiotāža, jo pirmo reizi tikās abas spēcīgākās Liepājas komandas. Intriga izplēnēja pēc spēlētām 20 minūtēm. Uzvaru izcīnija FK Liepāja ar 6:0 pret FK 1625 Liepāja.

FK 1625 Liepāja spēli iesāka ar 5 aizsargiem, kas neļāva FK Liepāja spēlētājiem tik viegli tikt līdz vārtu gūšanas momentiem. Taču, šī blīvā aizsardzība pieļāva kļūdas un deva iespēju FK Liepāja futbolistiem atklāt rezultātu, bet FK Liepāja neprata to izmantot. Pirmās 20 minūtes aizritēja ar nospiedošu virslīgas komandas pārsvaru, taču rezultāts nemainījās, līdz brīdim, kad pēc FK Liepāja spēlētāja centrējuma soda laukumā, neveiksmīgi nospēlēja FK 1625 Liepāja aizsargs un raīdīja bumbu savos vārtos. 1:0.
Turpinājumā bumbas kontrole nemainījās, vēl aizvien FK Liepāja pretiniekus spieda aizsardzības zonā, pēc ne ilga laika, Jānis Ikaunieks jau dubultoja rezultātu 2:0. Ejot atpūtā tika gūti vēl vieni vārti, kad precīzi sita Dāvis Ikaunieks, visiem klātesošajiem bija skaidrs, ka pārsteigums nenotiks un FK Liepāja izcīnīs uzvaru.
Otrā puslaikā laukumā devās FK Liepāja uzbrucējs Māris Verpakovskis, uzreiz saasinot uzbrukumu. Ielaužoties soda laukumā aizsargs cenšoties izsists bumbu nospēlēja ar roku un tika nozīmēts 11 metru soda sitiens. Māris Verpakovskis pats devās izpildīt un darīja to precīzi. Spēles turpinājumā vēlreiz precīzs bija Dāvis Ikaunieks un skaistu punktu spēlei pielika Māris Verpakovskis, apspēlējot aizsargu un vārtsargu raidīja bumbu nu jau tukšos vārtos. Spēle noslēdzās ar rezultātu 6:0 uzvaru izcīnīja un 1/4 finālā iekļuva FK Liepāja.