FK Liepāja slovāku aizsargs Ivans Peha parakstījis līgumu ar Rumānijas augstākās līgas komandu “Otelul Galati”.

Ivans Peha liepājnieku sastāvam pievienojas pirms sezonas sākuma, uzreiz kļuva par vienu no aizsardzības balstiem, dodoties laukumā 13 reizes sākumsastāvā no 14 spēlētām spēlēm virslīgā.
Ivans Peha bija viens no komandas atslēgas spēlētājiem aizsardzībā, ļoti labi cīnoties gaisa divcīņās un pāredzot teicami laukumu, ātri kļuva par aizsardzības līderi.
FK Liepāja izsaka lielu paldies slovāku aizsargam, par to ko spēlētājs ir devis pirmajos mēnešos un novēl veiksmi turpmākā karjerā.
Kā atzina FK Liepāja prezidents Māris Verpakovskis, tad Ivans Peha vēlējās palikt Liepājā, jo viss apmierināja, bet Rumānijas klubs piedāvāja ļoti vilinošu piedāvājumu no kura nebija iespējams atteikties.
Pirms sezonas ar slovāku aizsargu tika noslēgta vienošanās, ka labāka piedāvājuma gadījumā liepājnieki šķēršļus neliks pāriešanai uz citu klubu. Šobrīd Ivans Peha jau pārstāv Rumānijas augstākās līgas komandas “Otelul Galati” krāsas.

FK Liepāja transfēru logā piesaistījusi Pāvēlu Mihadjuku, Denisu Ivanovu, Robertu Savaļnieku, Dmitriju Hmizu, Artūru Vaičuli, kā arī šķīrusies no japāņa Keisuke Hoshino, slovāka Ivana Peha un izīrēts Emīls Knapšis.

FOTO : Mārtiņš Sīlis