Spēles sākums labāks izveidojās viesiem, lai arī FK Liepāja vairāk kontrolēja bumbu tieši viesi 10.minūtē atklāja rezultātu, kad skaistus vārtus no vārtu staba guva Vitor Countinho Flora. 1:0 FK Daugava Rīga vadībā. Liepājnieki bija mazliet apmulsuši, to centās izmantot pretinieki, vairākas reizes bīstami uzbrūkot uz FK Liepāja vārtiem, bet precīzi vārtos darbojās Artūrs Vaičulis. Spēle bija ļoti saspringta un dažu brīdi pat uz rupjību robežas. Laukumā varēja redzēt, ka abas komandas ļoti tiecas pēc trīs punktiem turnīra tabulā. Liepājniekiem, tas ļautu turpināt cīņu par trešo vietu turnīra tabulā, bet FK Daugava Rīga turpinātu pakaļdzīšanos labāko pieciniekam. Pirmais puslaiks vairāk aizritēja viesu zīmē, ejot atpūtā 1:0 vadībā FK Daugava Rīga.

Otrais puslaiks iesākās ar liepājnieku lielu spiedienu, kas drīz vien vainagojās panākumiem, tika nogāzts FK Liepāja uzbrucējs soda laukumā. Tiesnesis norādīja uz 11 metru atzīmi, devās izpildīt Jānis Ikaunieks. FK Daugava Rīga vārtsargs Jānis Krūmiņš atvairīja 11 metru soda sitienu un rezultāts nemainīgs 1:0. Liepājnieki turpināja savu dominanci, bet FK Daugava Rīga atbildēja ar ļoti bīstamiem pretuzbrukumiem. Vairākkārtīgi no vārtu zaudējuma glāba Artūra Vaičuļa izcilā spēle. 65. minūtē FK Liepāja sastāvā laukumā devās Māris Verpakovskis, lai vēl vairāk pastiprinātu uzbrukuma līniju, kas arī deva rezultātu, vairāki bīstami uzbrukumi tieši no M.Verpakovska puses. 70. minūtē Māris Verpakovskis tik apturēts uz pārkāpuma robežas, bet tiesneša svilpe klusēja un to izmantoja viesi, dodoties ātrā uzbrukumā un gūstot otros vārtus, precīzs Vitor Coutinho Flora, 2:0. FK Liepāja turpināja uzbrukt un centās atvērt pretinieku vārtus, kas arī izdevās, pēc viesu vārtsarga kļūdas Kristaps Grebis guva savus 8 vārtus virslīgā. FK Daugava Rīga pēc zaudētiem vārtiem ļoti dziļi nosēdās aizsardzībā, lai noturētu rezultātu, liepājnieki centās, bet pietrūka laika un veiksmes, lai no spēles iegūtu kaut punktu. Spēle noslēdzās ar FK Daugava Rīga uzvaru 2:1.

Pēc spēles preses konferencē FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Iespējas mums bija daudz, bet tās neizmantojām, bija iespēja izlīdzināt rezultātu, bet tas neizdevās. Ja būtu iesituši, tad kad bija 0:1 viss varēja būt savādāk, apsveicu pretinieku ar uzvaru.”

FK Daugava Rīga galvenais treneris : „Prieks par uzvaru! Pirms spēles domāju ko liepājnieki būs pamainījuši savā spēlē no iepriekšējās tikšanās reizes, kad uzvarējām 4:0. Ļoti daudz mainījies spēles stilā, ļoti labi pretinieks saspēlējas un izveido sev izdevības. Šobrīd uzskatu, ka esam augstākā punktā gan fiziski gan tehniski, esam ļoti spēcīgi. Turpinām cīnīties par katru punktu katrā spēlē.”