Trešdien, Jelgavā, Zemgales Olimpiskā centrā pulksten 18 FK “Jelgava” uzņems FK “Liepāja” futbolistus.

FK “Liepāja” un FK “Jelgava” šosezon savā starpā ir tikušās trīs reizes. Divas uzvaras izcīnījuši jelgavnieki, bet vienreiz veiksmīgāki bija liepājnieki. Pēdējā tikšanās reizē FK “Liepāja” saņēma kārtīgu paraugstundu no FK “Jelgava”, kapitulējot ar rezultātu 0:3. Pēc šī zaudējuma liepājnieki sāka rādīt labāku sniegumu un rāpās ārā no zaudējumu bedres.

Šobrīd FK “Liepāja” ar 46 punktiem 27 spēlēs atrodas 5.vietā turnīra tabulā, bet no 3.vietā esošās FK “Jelgavas” šķir vien 5 punkti. Šī spēle abām komandām būs ļoti svarīga – liepājniekiem, lai pietuvotos trijniekam, bet FK Jelgava komandai, lai nostiprinātos labāko trijnieku.

FK “Liepāja” trenējas pilnā sastāvā, bet tas nenozīmē, ka visi labākie varēs doties laukumā, jo vēl aizvien traumas ārstē Roberts Savaļnieks, Toms Mežs un Pāvels Mihadjuks, kurš no šiem palīdzēs spēlē pret FK Jelgava to galvenais treneris Viktors Dobrecovs lems tikai pirms pašas spēles. Pēc diskvalifikācijas sastāvā atgriezies Artūrs Vaičulis. Šobrīd treneriem būs jālauza galva par to, kurš no vārtsargiem sargās vārtus, jo iepriekšējā spēlē pret Jūrmalas “Spartaku” teicami vārtos darbojās Raivo Varažinskis.

FK “Liepāja” vārtsargs Raivo Varažinskis: “Spēles pret FK Jelgava vienmēr ir ļoti grūtas, bet cīnīsimies par uzvaru. Mums ļoti ir vajadzīgi punkti un centīsimies tos ņemt katrā spēlē. Iepriekšējo spēli pret Jūrmalas “Spartaku” aizvadījām ļoti labi un izmantojām savas izdevības, kas deva rezultātu. Ja spēsim izmantot izdevības un strādāsim mobilizēti aizsardzībā, tad uzvara un trīs punkti nekur neizpaliks!”