Sestdien, 8.novembrī, Slokas stadionā, Jūrmalā, 14:00 FK Liepāja dosies laukumā, lai aizvadītu savu pēdējo sezonas spēli pret Jūrmalas Spartaks.

FK Liepāja iepriekšējā kārtā izcīnīja svarīgu uzvaru pret Daugavpils Daugava 3:2. Līdz pat pēdējai kārtai par diviem medaļu komplektiem cīnās četras komandas. FK Liepāja šobrīd atrodas 5.vietā ar 65 punktiem 35 spēlēs, 4.vietā esošā Daugavpils Daugava sakrājusi identisku punktu skaitu, bet līdz trešais vietai šķir vien 2 punkti. Šobrīd arī Skonto, kas atrodas 2.vietā, nevar justies droši par savu vietu, līdz piektajai vietai ir tikai 3 punktu starpība. FK Liepāja trenējas pilnā sastāvā, iepriekšējā kārtā rezervē palika Roberts Savaļnieks, kurš nesen atsācis trenēties, visticamāk, ka spēlē pret Jūrmalas Spartaks redzēsim viņu laukumā. Diskvalifikācijas dēļ nevarēs liepājniekiem palīdzēt Jānis Ikaunieks, kas ir ļoti būtisks zaudējums, jo Jānis Ikaunieks ir otrs labākais vārtu guvējs virslīgā ar 23 precīziem sitieniem.

Jūrmalas Spartaks ir viena no komandām, kurai viss ir izšķīries vairākas kārtas iepriekš. Atrodoties 6. vietā ar 50 punktiem 35 spēlēs, spartakieši nevar pakāpties ne augstāk ne nokrist zemāk. Protams, ka jebkura komanda centīsies pabeigt sezonu uz pozitīvas nots, tādēļ liepājniekiem par vieglu pastaigu ir jāaizmirst. Lielākais iztrūkums ir Ingusa Šlampes diskvalifikācija sakrāto brīdinājumu dēļ. Rezultatīvākais spēlētājs Jūrmalas Spartaks rindās ir Ēriks Punculs, kurš guvis 6 vārtus.

FK Liepāja uzbrucējs Jānis Ikaunieks : „Iepriekšējā kārtā nopelnīju dzelteno kartiņu un nevarēšu palīdzēt komandai pret Jūrmalas Spartaks. Braucam vienīgi pēc trīs punktiem, pēc tam jau skatīsimies, kurā vietā noslēgsim sezonu. Iespējas ir un jādara viss, kas no mums atkarīgs. ”

FOTO : Mārtiņš Sīlis