Jau otro nedēļu FK Liepāja futbolisti trenējās intensīvā treniņu režīmā, katru dienu notiek divi pusotras stundas gari treniņi stadiona „Daugava” rezerves laukumā. Šobrīd liepājnieki ne pavisam nav savā labākajā sastāvā, jo daļa spēlētāju atrodas U21 izlasē, bet U18 izlases spēlētāji tikai vakardien atgriezās mājās no Sanktpēterburgas, kur Valentīna Garatkina piemiņas turnīrā Latvijas izlase izcīnīja 12.vietu.

Ziemas kausam gatavojamies ļoti saspringti, šobrīd liela daļa spēlētāju atrodas sava vecuma izlasēs, tādēļ treniņos piedalās arī Antons Jemeļins, Vugars Askerovs, kuri visticamāk, ka komandā nebūs, bet lai uzturētu sevi formā spēlētājiem devu iespēju trenēties pie mums. Ziemas kausā viennozīmīgi nespēlēsim spēcīgākā sastāvā, dosim iespēju jaunajiem spēlētājiem. Mazāk spēlēs pieredzējušie spēlētāji, Ivanovs, Mihadjuks, Torres, bet laukumā FK Liepāja sastāvā dosies iepriekšējās sezonas dublieru komandas līderi Andris Krušatins un Raivis Jurkovskis. sacīja galvenais treneris Viktors Dobrecovs.

FK Liepāja gatavojoties sezonai savu pirmo spēli Ziemas kausā aizvadīs 22.janvārī, kad tiksies ar FK Jelgava futbolistiem. Pirms došanās uz Ziemas kausu, liepājnieki aizvadīs treniņa spēli ar savas komandas tuvākajām rezervēm. Pirmā treniņspēle jau notika iepriekšējā nedēļas nogalē, kad 2×30 minūšu spēlē ar rezultātu 2:1 uzvarēja FK Liepāja pirmā komanda.

Kā atzina treneris Mareks Zuntners : „Spēles rezultātam nav nozīmes, to nevar saukt par pārbaudes spēli, bet vienkārši par treniņspēli, priecēja abu komandu cīņas spars, šobrīd par kaut kādu kvalitāti ir pāragri runāt, abas komandas uzsākušas pakāpenisku gatavošanos sezonai, tādēļ šobrīd uz spēles rezultātu netiek likts galvenais akcents.Svarīgākais. lai viss sagatavošanās posms ietu pēc plāna”