Šovakar, 18:00 stadiona „Daugava” rezerves laukumā FK Liepāja uzņēma Jūrmalas Spartaks vienību.

Lai arī laika apstākļi nebija tie paši pateicīgākie, atbalstītāju pulks bija ļoti liels. Pēc protokola teiktā 400 cilvēku, bet daudz līdzjutēju spēli vēroja ārpus tribīnēm, kas nozīmē, ka to bija vēl vairāk.

Spēles sākumā vairāk uzbruka viesi, kas jau pirmajās minūtēs nopelnīja stūra sitienu, pa laimi liepājniekiem, nesekmīgi. Pirmās 20 minūtēs FK Liepāja centās domāt par savu vārtu drošību un uzbrukumus neveidoja, jo viesi spēlēja ļoti aktīvi un neļāva liepājniekiem uzsākt savu kombinacionālo futbolu. Liepājnieki sāka lēnām kāpināt tempu pret Jūrmalas Spartaks vienību un pirmā puslaikā otrā daļā iniciatīva piederēja mājiniekiem, lai arī abas komandas nespēja izveidot kaut nedaudz bīstamus momentus, nevar teikt, ka spēle nebija skatāma. Pirmais puslaiks noslēdzas ar kaujiniecisku neizšķirtu.

Otrais puslaiks iesākas ar Jūrmalas Spartaks agresīvu darbību uzbrukumā, atkal ciešs presings no viesu komandas puses. Liepājnieki veiksmīgi ar to tiek galā un sāk veidot savus uzbrukumus, kas ir daudz bīstamāki kā pirmā puslaikā. Ļoti laba izdevība liepājniekiem izveidojas puslaika vidū, kad no stūra izspēles vārtus var gūt Dāvis Ikaunieks, taču šoreiz laime stāv blakus viesu vārtsargam, rezultāts nemainīgs 0:0. Turpinājumā spēle vairāk novirzījās uz laukuma vidusdaļu, pa brīdim sekojot pretuzbrukumiem no abām komandām. Spēles izskaņā ļoti bīstama standartsituācija izveidojās viesu komandai, kur vienu brīdi pat galvenais tiesnesis norāda uz centra apļa pusi, bet apspriežoties ar līnija tiesnesi vārtu guvums nav fiksēts un spēles beidzas ar rezultātu 0:0. Šobrīd abas komandas dala 1.vietu turnīra tabulā ar 4 punktiem 2 spēlēs, bet visticamāk, ka vietu sadalījums mainīsies pēc rītdienas atlikušām 2.kārtas spēlēm.

Pēc spēles preses konferencē FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Sākumā netikām galā ar ciešo presingu no viesu puses, bet iespēlējāmies un sākam veidot savus uzbrukumus. Žēl. ka neizcīnījām uzvaru, jo tas bija izdarāms, šoreiz punkts, bet ļoti svarīgs punkts pret Jūrmalas Spartaks komandu. Prieks par komandu, par skatītājiem, kā arī par pretinieku.”