2015. gada 24. septembrī plkst 18.00 – Liepājā, Daugavas stadionā notiks līdz šim nebijis sporta šovs – labdarības spēle ar Latvijas mēroga superzvaigžņu dalību!

Laukumā tiksies divas komandas, kuras vadīs divi draugi jau no bērnu dienām, šobrīd FK liepāja darbinieki  – kluba prezidents Māris Verpakovskis un komandas otrais treneris Mareks Zuntners!

Abi komandu kapteiņi savās komandās pulcējuši savus draugus, dažādu savu dzīves posmu līdzcilvēkus, dalību pasākuma apstiprinājušas tādas personības, kā grupa Prāta vētra, Viktors Dobrecovs, Dons, Edgars Gauračs, Andris Bulis, Mihails Zemļinskis, Kristaps Grebis, un daudzi citi! Komandas laukumā vadīs un norādījumu dos treneri – abu kapteiņu tēvi, leģendāras personības – Ilmārs Verpakovskis un Jānis Zuntners!

Pasākumā futbola spēles starplaikā norisināsies labdarības izsole, kurā būs izdevība iegādāties dažādas ekskluzīvas lietas, kā piemēram iespējami pasaules kolekcionāru aprindās vienu no pieprasītākajām vērtībām – Kristapa Porziņģa spēļu apavus un kreklu ar parakstu, kā arī pašas futbola spēles ekskluzīvos kreklus ar abu komandu dalībnieku autogrāfiem, utml.

Spēli klātienē komentēs un pasākumu vadīs tv seja un viena no atraktīvākajām šovbiznesa personībām Latvijā – Armands Simsons.

Ieeja Daugavas stadionā notiks par ziedojumiem un visi pasākumā savāktie līdzekļi tiks novirzīti labdarībai – Liepājas maznodrošinātajām daudzbērnu ģimenēm, kurām šobrīd, uzsākot skolas gaitas, šie līdzekļi ir ļoti nepieciešami.

Pasākuma organizātors – mārketinga un producentu apvienība PASSPORT.

‘’Visi bērni vēlas, lai sākot skolas gaitas viņiem būtu viss vajadzīgais skolai. Visi kā viens vēlas sev skaistu skolas somu ar mācību grāmatām. Nereti ir sastopamas ģimenes, kurām ir grūtības sagādāt savam mazajam skolēnam skolas gaitas uzsākot, tādējādi liedzot pilnīgi izbaudīt bērnam šo viņa dzīves svarīgo brīdi.

Tādēļ mēs nolēmām organizēt šo labdarības spēli, lai visus spēles ienākumus novirzītu maznodrošinātām daudzbērnu ģimenēm, kurām visvairāk ir vajadzīga palīdzība, lai mazais skolnieks varētu pilnvērtīgi doties savās skolas gaitās. Ar šo akciju vēlamies aicināt visus doties uz stadionu „Daugava” līdzi ņemot dažādas skolai nepieciešamās lietas – rakstāmpiederumus, somas, sporta inventāru utml, un mēs savukārt šīm mantām atradīsim adresātus, kuriem tas būs visvairāk nepieciešams!

Aicinām visus piedalīties šajā pasākumā, lai kopīgiem spēkiem mēs palīdzētu pēc iespējas vairāk ģimenēm.

Tiekamies! “