Sestdien, 7.novembrī, 14:00 stadionā „Daugava” FK Liepāja aizvadīs savu pēdējo SMSCredit.lv futbola virslīgas spēli 2015.gadā. Uzņemot BFC Daugavpils futbolistus.

Lai arī FK Liepāja čempionu titulu izcīnīja divas kārtas pirms sezonas beigām, FK Liepāja nolēma kausu vest uz Liepāju un uzvaru čempionātā svinēt savu skatītāju priekšā.

FK Liepāja aicina visus liepājniekus uz stadionu, lai visi kopā varētu atzīmēt šīs sezonas sasniegto un kopā pacelt Latvijas futbola virslīgas čempionu kausu.

FK Liepāja sastāvā savu pēdējo spēli aizvadīs leģendārs futbolists un spilgta personība, FK Liepāja prezidents Māris Verpakovskis. ‘’Iepriekšējā sezonā atvadījos no Latvijas izlases un biju plānojis arī atvadīties no klubu karjeras, bet tad tas vēl neizdevās. Bija pāris momenti, kad mani aicināja doties laukumā tādēļ lēmumu atliku par gadu.’’ izteicās Verpakovskis.

Sestdien stadionā „Daugava” norisināsies īsti futbola svētki.

Pasākumā piedalīsies Ainars Virga ar grupu, kas izpildīs FK Liepāja  oficiālo himnu.

Spēles starplaikā kāds laimīgais, kurš būs sakrājis 10 dažādus spēļu programmiņu kuponus, ielicis aploksnē un iemetis Renault Twingo bagāžas nodalījumā, tiks pie jaunas automašīnas.

FK Liepāja sezonas izskaņā piedāvā iegādāties oficiālo fanu atribūtiku par ļoti draudzīgām cenām. Visai atribūtikai 30% atlaide.

Ieeja par brīvu.

 

Tiekamies futbola svētkos stadionā!

 

Jūsu FK Liepāja