Vakardien, Ziemas kausa finālā iekļuva FK Ventspils, bet šodien Skonto hallē laukumā devās FK Liepāja un Skonto, lai noskaidrotu otro finālistu.

Spēles sākums veiksmīgs padevās liepājniekiem, kas jau 5.minūtē izvirzījās vadībā, kad pirmais pie bumbas pēc centrējuma nonāca Oskars Kļava un raidīja to vārtos. Turpinājumā vairāk spēli kontrolēja liepājnieki, bet Skonto atbildēja ar pretuzbrukumiem, viens no tādiem jau bija pa visam drīz, kad tikai no vārtu līnijas Ņikita Bērenfelds sita bumbu ārā un glāba FK Liepāja no vārtu zaudējuma. Puslaika izskaņā liepājniekiem vēl bija vairākas teicamas izdevības, bet rezultāts nemainījās, bet interesantākie notikumi norisinājās laukuma malā, kad pēc Skonto spēlētāja rupjas spēles pret Kristianu Torresu, sākās asumi komandu treneru starpā, līdz ar to tika noraidīts FK Liepāja treneris Mareks Zuntners un Skonto galvenais treneris Tamazs Pertija.

2.puslaikā Skonto sāka vairāk kontrolēt bumbu, kas arī ļāva izveidot bīstamus momentus pie Pāvela Doroševa vārtiem. Liepājnieki laukumā izskatījās nedaudz apjukuši un no 1.puslaika skaistās spēles bija palikusi tikai neliela ēna. Lai arī 2.puslaiks vairāk aizritēja Skonto zīmē rezultāts nemainījās, teicama izdevība izlīdzināt rezultātu spēles izskaņā bija pretiniekiem, kad galvenais tiesnesis nozīmēja 11 metru soda sitienu uz FK Liepāja vārtiem, taču bumba trāpīja pa vārtu stabu. Spēle noslēdzās ar nemainīgu rezultātu 1:0.

Liepājnieki iesoļo Ziemas kausa finālā, kas norisināsies 20.februārī, bet FK Liepāja to nespēs aizvadīt optimālā sastāvā, jo tieši 20.februārī FK Liepāja dodas uz Turciju, lai aizvadītu treniņnometni.

Liepāja – Skonto 1:0 (1:0)
Vārti: Kļava 5′
Liepāja: Doroševs, Toress, Ikaunieks, Grebis, Afanasjevs, Hmizs, Ivanovs, Kļava, Mickevičs, Bērenfelds, Šlampe.
Rezervē: Sopots, Strumija, Mihadjuks, Gulbis, Kārkliņš, Gucs, Jurkovskis, Kurtišs.
Skonto: Celovaļņikovs, Jermolajevs, Maharadze, Suhomlinovs, Kozlovs, Gutkovskis, Ivanovs, Pilijevs, Džapiašvili, Mozarovskis.
Rezervē: Vasičs, Balodis, Grīnbergs, Indrāns, Jankovskis, Borovikovs, Davidenkovs, Šilings.