FK Liepāja Turcijā treniņnometnes noslēgumā aizvadīs savu pēdējo pārbaudes spēli gatavojoties virslīgas sezonai. 1.martā FK Liepāja tiksies ar Barisavas BATE.

12 kārtēji Baltkrievija čempioni, 3 kārtēji Baltkrievijas kausa ieguvēji un 5 kārtēji Baltkrievijas superkausa ieguvēji. Šogad arī FC BATE atzīstami cīnījās UEFA Čempionu līgā iekļūstot grupu turnīrā.

Liepājnieki vēl aizvien eksperimentē ar sastāvu, kas nozīmē, ka arī gaidāmā spēlē FK Liepāja nedosies laukumā savā optimālajā sastāvā. Vēl aizvien nelielās traumās iedzīvojušies Torres un Grebis, kā arī Gauračs, bet Toms Gucs treniņnometnes laikā iedzīvojās augšstilba traumā.

FK Liepāja uzbrucējs Dāvis Ikaunieks : “Šis pretinieks jautājumus neprasa. Ļoti laba komanda ar ļoti labiem spēlētājiem. Iepriekšējā spēlē piedzīvotais zaudējums jau ir aizmirsts un neviens nepārdzīvo, rezultāts varēja būt savādāks, ja vien mums būtu bijis tas pats svaigums, kas pretiniekiem. Šobrīd gatavojamies gaidāmai spēlei, kas solās būt ļoti grūta, šobrīd galvenais nav rezultāts, bet parādītais sniegums un spēles plāna izpilde, pieturēsimies pie saviem uzdevumiem un rezultāts neizpaliks.”