FK Liepāja aizvadīja savu pēdējo pārbaudes spēli Turcijas treniņnometnē. Šoreiz piedzīvots zaudējums 0:4 pret spēcīgo FC BATE no Baltkrievijas.

Šoreiz liepājnieku galvenais treneris Viktors Dobrecovs sākuma sastāvā laida laukumā 3 aizsargus – Ivanovu, Kļavu un Mihadjuku, kas bija nedaudz netipiski, jo aizvadītajās pārbaudes spēlēs šāds aizsardzības zīmējums nebija pielietots.

1.puslaiks iesākās ar FC BATE spiedienu, kuru arī liepājnieki bija gaidījuši, lai arī pretinieki vairāk kontrolēja bumbu laukumā, tas neliedza FK Liepāja uzbrucējiem doties pretuzbrukumos. 1.puslaikā vairākas labas izdevības bija liepājnieki, kad Kurtišs ielauzās soda laukumā, tikai pretinieku vārtsargs spēja glābt FC BATE no vārtu zaudējuma. Lai arī spēcīgākais Baltkrievijas klubs izvirzījās vadībā liepājnieki turpināja raustīt pretinieku aizsardzību ar pret uzbrukumiem, vienā no tādiem tikai liela veiksme ļāva saglabāt FC BATE savus vārtus neieņemtus, kad pēc teicama reida Mickevičs spēcīgi raidīja bumbu pa vārtu pārlikni. 1.puslaiks noslēdzās ar rezultātu 0:2.

2.puslaikā FC BATE pēc nospēlētām 20 minūtēm laukumā sūtīja 7 svaigus spēlētājus, kas turpināja kāpināt spēles tempu. Vairākkārtīgi no vārtu zaudējuma glāba FK Liepāja vārtsargs Pāvels Doroševs, bet labas vārtu gūšanas iespējas izšķērdēja kā Ikaunieks, tā arī Strumia, kurš pamanījās iziet viens pret pretinieku vārtsargu, bet bumba lidoja garām vārtiem.

2.puslaikā liepājnieki vēl divas reizes iekrita aizsardzībā, viena no tām reizēm noved pie 11 metru soda sitiena uz FK Liepāja vārtiem, kuru arī pretinieki realizēja. Gala rezultāts 0:4.

 

FK Liepāja : Doroševs, Ivanovs, Mihadjuks(Gulbis), Kļava, Strumia, Afanasjevs(Krušatins), Kamešs (Šlampe), Kārkliņš(Bērenfelds), Mickevičs(Jurkovskis), Kurtišs, Ikaunieks.