Piektdien, 11.martā, Liepājā, 18:00, stadiona „Daugava” rezerves laukumā tiks dots starts Latvijas futbola virslīgas čempionātam, kad savu sezonas pirmo spēli aizvadīs FK Liepāja uzņemot Jūrmalas Spartaks.

FK Liepāja sezonai sāka gatavoties jau decembrī, kad tika strādāts pie fiziskās sagatavotības. Janvārī  liepājnieki aizvadīja vairākas pārbaudes spēles, bet februārī devās uz Turciju, lai aizvadītu treniņnometni pirms gaidāmās sezonas.  Pēc aizvadītās sezonas FK Liepāja šķīrās no Raivo Varažinska un Iļja Šadčina, bet vairāki spēlētāji tika izīrēti, Roberts Savaļnieks un Reinis Flaksis šobrīd pārstāvēs Rīga FC krāsas, bet Raivis Andris Jurkovskis un Andris Krušatins uz īres tiesībām pievienojušies Rīgas futbola skolai. Lai arī vairāki spēlētāji pametuši komandu, komandas kodolu saglabāja, kā arī pievienojās tādi spēlētāji kā Romāns Mickevičs un Edgars Gauračs abi no Jūrmalas Spartaks un Ņikita Bērenfelds no Skonto FC.

Jūrmalas Spartaks sezonai gatavojās Latvijā, aizvadot pārbaudes spēles, kā arī piedaloties virslīgas Ziemas kausā, pēdējā pārbaudes spēlē tika sakauta FK Auda ar rezultātu 8:0. Starp sezonā Jūrmalas Spartaks sastāvs nomainījies līdz nepazīšanai, pievienojušies tādi spēlētāji kā Jaudzems, Kiriļins, abi pārnākuši no FK Jelgava, no BFC Daugavpils uz Jūrmalas Spartaks devies tās pamatvārtsargs Kurakins. Tā pat no Igaunijas futbola kluba Infonet pārnācis Vladislavs Kozlovs, kā arī komandai pievienojušies vairāki leģionāri.

Jūrmalas Spartaks sezonas mērķi ir augsti – medaļas un Latvijas Kausa izcīnīšana.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : „Sezonas atklāšanu visi gaidām ar nepacietību. Jūrmalas Spartaks ar katru sezonu paliek aizvien nopietnāks spēks virslīgā. Pretinieks starp sezonā ir ļoti labi pastiprinājies, vairāki spilgti uzvārdi, bet vai tas viss būs redzams laukumā to rādīs laiks. Mani puiši spēlei ir gatavi par 100%, trenējamies un gatavojamies spēlei savu skatītāju priekšā. Tas ir īpašs prieks pirmo spēli sezonā aizvadīt pie saviem skatītājiem.”