Ar aizraujošu un vārtiem bagātu otro puslaiku noslēdzies SynotTip Virslīgas atklāšanas mačs starp FK Liepāja un FK Spartaks Jūrmala. Kā pirmie vadībā izvirzījās viesi un spēja izcīnīt uzvaru ar 2:1.

Uz sezonas atklāšanas maču Liepājā tika sapulcinātas pilnas ”Daugavas” stadiona rezerves laukuma tribīnes. Pirmajā puslaikā gan līdzjutēji ar vārtu guvumiem netika priecēti, taču mača otrajā daļā sekoja trīs. Vispirms pēc stūra sitiena Dmitrijs Platonovs sitienā ar galvu raidīja bumbu vārtus, taču drīz vien otrā laukuma galā sekoja Dāvja Ikaunieka atbilde pēc standartsituācijas. Ar to gan viss vēl nebeidzās – 79.minūtē Jevgeņijs Kazačoks atkārtoti vadībā izvirzīja viesus un atkārtoti šokēja liepājniekus. Šoreiz mājinieku rindās nebija pa spēkam rezultātu izlīdzināt, uzvaru izcīnot Jūrmalas ”Spartakam”.

Nākošās SynotTip Virslīgas spēle risināsies jau rīt. Vispirms plkst. 14:00 FK Ventspils uzņems debitanti ”Riga FC”, savukārt divas stundas vēlāk (16:00) FK Jelgava eksaminēs citu jaunpienācēju RFS.

SynotTip Virslīga | 1.kārta
FK Liepāja – FK Spartaks Jūrmala 1:2 (0:0)
Vārti:
Ikaunieks 73′ – Platonov 61′, Kazačoks 79′

 

autors : futbolavirsliga.lv