Svētdien 20.martā Ventspils 2.pamatskolas stadionā FK Liepāja aizvadīs SynotTip futbola virslīgas izbraukuma spēli pret FK Ventspils.

FK Liepāja sezonu iesāka ar zaudējumu atklāšanas spēlē, savu skatītāju priekšā pret Jūrmalas Spartaks. Lai arī spēles gaitā liepājnieki pa brīdim parādīja labu spēli ar to nepietika, lai izcīnītu uzvaru. Piedzīvots likumsakarīgs zaudējums 1:2. Šobrīd FK Liepāja trenējas pilnā sastāvā, par iepriekšējo spēli nedomājot. Skatoties tabulā, tad šobrīd liepājnieki atrodas 6.vietā ar izcīnītiem 0 punktiem.

Komandas vienīgo vārtu autors Dāvis Ikaunieks : „Protams, smagi iesākt čempionātu ar zaudējumu, bet paši pie tā esam vainīgi, tagad ir tikai un vienīgi jākāpj augstāk, katrā spēlē jācīnās ar maksimālo punktu skaitu. Ja mēs laukumā parādīsim savu labāko spēli, tad rezultātam jābūt! Darīsim visu, lai tas notiktu.”

FK Ventspils sezonas pirmo spēli aizvadīja pret debitanti Riga FC, lai arī favorīti spēlē bija tieši ventspilnieki, laukumā to parādīt nebija tik vienkārši. Vairākkārtīgi tikai veiksme glāba FK Ventspils no vēl viena vārtu zaudējuma un zaudējuma visā spēlē. Sezonas pirmajā spēlē fiksēts neizšķirts 1:1, ar ko, protams, nav apmierināti dzeltenzilie. Sezonas mērķis komandai ir uzvara čempionātā un zaudēt punktus pret debitantiem nebija viņu plānos. Tādēļ šoreiz Kurzemes derbijs būs īpaši interesants, jo abas komandas vēlēsies izcīnīt 3 punktus un neizšķirts nevienai no komandām neapmierinās.

Spēles sākums 13:00

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : Mārtiņš Sīlis