Šodien agri no rīta FK Liepāja izlidoja no lidostas ”Rīga”uz Minheni, kur tālāk devās jau uz Zalcburgu.

Ieradušies viesnīcā liepājnieki nedaudz atpūtās un sāka gatavoties vakara treniņam, īsa treneru uzruna, neliela video analīze un FK Liepāja devās uz Red Bull Salzburg (FC Salzburg) mājvietu stadionu “Salzburg”, interesanti, ka pretiniekiem Čempionu līgas ietvaros ir mainīta identitāte, ja vietējā čempionātā viņi ir pazīstami kā Red Bull Salzburg, tad rītdien FK Liepāja dosies laukumā pret FC Salzburg. Tas pats attiecas arī uz stadiona nosaukumu, kurš mainīts no Red bull arena uz stadions “Salzburg”.

FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs uz debijas spēli Čempionu līgas kvalifikācijā ir paņēmis šobrīd optimālāko sastāvu, kāds iespējams, protams, vēl aizvien komandai palīdzēt nevar Dmitrijs Hmizs, kurš jau no Ziemas kausa izcīņas dziedē krustenisko saišu plīsumu, bet pārējie visi ir ierindā.

Komandai līdzi devies arī pēdējā laikā traumas dēļ nespēlējušais Kristaps Grebis, vai viņš izies laukumā to rādīs laiks. Liepājnieki pirmdienas vakarā aizvadīja pirms spēles treniņu tieši laukumā, kur otrdien tiks aizvadīta spēle, pārsteidzoši bija laika apstākļi Zalcburgā, liepājniekus sagaidīja saule un aptuveni 32 grādi.

Pirms treniņa norisinājās neliela preses konference, kur bija tikai FK Liepāja galvenais treneris un spēlētājs Kaspars Gorkšs, izprāšņāt Latvijas čempionus bija ieradušies diezgan liels žurnālistu skaits. Svarīgākais jautājums, protams, bija kāds rezultāts apmierinās FK Liepāja komandu uz ko Viktora Dobrecova atbildēja, ka zin kāds tas ir, bet pagaidām neatklās.

FK Liepāja pēc preses konferences aizvadīja neilgu treniņu, kurš mēdijiem bija atvērts vien 15 minūtes, bet turpinājumā, tas bija slēgts, lai arī pa brīdim tribīnēs bija redzami pretinieku pārstāvji.

Spēles sākums 20:30 pēc vietējā laika.