Šodien 18:00 FK Liepāja aizvadīja pēdējo treniņu pirms gaidāmās Čempionu līgas kvalifikācijas atbildes spēles pret FC Salzburg.

Salzburgā liepājnieki Čempionu līgā debitēja ar minimālu zaudējumu pret vietējo FC Salzburg ar rezultātu 0:1.

Lai arī spēlē vairāk bumbas kontrole un iespējas bija pretiniekiem, liepājnieki parādīja raksturu un izveidoja vairākas ļoti labas vārtu gūšanas iespējas. Netika izmantotas savas izdevības un vienā no uzbrukumiem pēc rikošeta bumba lidoja Pāvela Doroševa sargātajos vārtos. Piedzīvots zaudējums, bet vēl aizvien saglabājot iespēju kvalificēties nākamajai kārtai.

Šodien liepājnieki aizvadīja pirms spēles treniņu, pēc kura sekoja preses konference ar abu komandu treneriem un tad laukumu iemēģināt devās FC Salzburg komanda.

Preses konferencē FK Liepāja galvenais treneris Viktors Dobrecovs : “Esam vēl vairāk izanalizējuši pretinieku. Zinām viņu vājās puses un zinām viņu stiprās puses vēl izteiktāk. Centīsimies darīt visu, lai neļautu pretiniekam parādīt savu labāko sniegumu. Uzdevums ir grūts, bet nav neizpildāms.”

FC Salzburg galvenais treneris Oscar Garcia : “Pretinieks parādīja, ka prot spēlēt ļoti kompakti un stabili aizsardzībā. Vairākkārtīgi izveidoja bīstamus pret uzbrukumus. Protams, mūsu uzdevums ir tik tālāk, centīsimies spēlē gūt vārtus, lai būtu vieglāk. Vēl nekas nav izdarīts, lai jau priecātos. Liepājā ir ļoti labi sagatavots laukums un domāju, ka rītdien būs ļoti interesanta cīņa.”

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv