Sestdien, SynotTip futbola virslīgas ietvaros FK Liepāja aizvadīs izbraukuma spēli pret BFC Daugavpils, spēles sākums 17:00 stadionā “Celtnieks”

FK Liepāja iepriekšējā kārtā beidzot izcīnīja uzvaru, kad tika pārspēta Riga FC ar rezultātu 1:0. Liepājnieki nebija spējuši uzvarēt gandrīz kā mēnesi, kas ļoti sarežģīja cīņu par labāko trijnieku, šobrīd FK Liepāja atrodas 4.vietā ar 33 punktiem 20 spēlēs, bet priekšā esošā FK Jelgava iekrājusi tieši tik pat 19 spēlēs. Šobrīd liepājniekiem nav iespējas vairāk atkāpties un zaudēt punktus, katrā spēlē jādodas laukumā tikai ar vienu domu – uzvara. Ļoti labu sniegumu pēdējās spēlēs sāk rādīt Kristians Damians Torress, kurš arī tika izsaukts uz Latvijas valstsvienību spēlēs pret Luksemburgu un Andoru. Uzbrukumā savu spēku centīsies parādīt Marks Kurtišs, kurš nulle kā guva divus vārtus pārbaudes spēlēs pret Krievijas U19 izlasi, kā arī Kristaps Grebis, kurš ar savu pieredzi laukumā galvas sāpes var sagādāt jeb kuram pretiniekam.

BFC Daugavpils šobrīd ļoti pārliecinoši atrodas pēdējā vietā turnīra tabulā un visticamāk, ja nekas nemainīsies, tad atvadīsies no virslīgas. Lai arī pēdējas spēlēs komandai ir pievienojušies virkne leģionāru, tas nemaina to, ka komandai iet ļoti grūti ar punktu vākšanu, labākā gadījumā tiek izrauts neizšķirts, kas dod 1 punktu turnīra tabulā. Šobrīd 20 spēlēs iekrāti vien 7 punkti un tuvākais konkurents FS METTA/LU priekšā ir par veseliem 12 punktiem. Ja vēl daugavpilieši vēlas kaut ko saglābt, tad katrā nākamā spēlē ir jācīnās netikai par punktu, bet par visiem 3 punktiem un sākot ar FK Liepāja.

 

FOTO : Mārtiņš Sīlis