FK Liepāja iepriekšējā Optibet virslīgas spēlē piedzīvoja pirmo zaudējumu sezonā, kad izbraukumā piekāpās čempioniem Riga FC 0:2. 

Šodien liepājniekus eksaminēs virslīgas līderi FK RFS.

Lai arī piedzīvots pirmais zaudējums liepājnieku nometnē klimata izmaiņas nav jūtamas, visi ir gatavi cīņai, jo saprotams, ka sezona ir tikai sākusies un vēl priekšā ir gara sezona.

Jau pēc pirmajām kārtām iezīmējas, ka čempionātā nebūs izteiktu līderu un izteiktu pastarīšu, ja nu vienīgi šobrīd FK Tukums2000 vēl meklē savus pirmos punktus, bet kopumā jau sāk rādīt pietiekami labu sniegumu.

Liepājnieki pirmajās 3 spēlēs sastāva izmaiņas neveica, ja nu vienīgi spēlētāji, kas nāca uz maiņu un pastiprināja spēli bija dažādi.

Gaidāms arī, ka arī uz šo spēli galvenais treneris Dmitrijs Molaš nebūs ļoti mainījis sastāvu un paliks pie iespēlētā kodola, jo sezona ir gara un spēļu grafiks ir ļoti blīvs tādēļ arī spēlētāji, kas ir rezervē visu laiku ir gatavībā palīdzēt komandai.

FK Liepāja sezonu iesāka ar divām uzvarām 2:0 pret BFC Daugavpils un 3:0 pret FK METTA, šobrīd liepājniekiem priekšā ir grūts kalendārs, kur jātiekas ar turnīra nosacītiem favorītiem. Šoreiz FK RFS, sestdien jau ar FK Ventspils, bet tālāk jau nāks Jūrmalas Spartaks un FK Valmiera.

FK RFS sezonas sākums ir saucams par ļoti izdevušos, uzvara pār FK Ventspils, Jūrmalas Spartaks sagraušana un nekādu cerību arī netika atstātas FK Valmiera.

FK Liepāja un FK RFS spēles vienmēr ir saistošas, jo šīs komandas abas spēlē atklātu futbolu un vārtu guvumi ir katrā spēlē.

Pēdējās piecās tikšanās reizēs labāk ir veicies FK RFS, divas uzvaras rīdzeniekiem, viena liepājniekiem, bet divreiz spēle noslēgusies neizšķirti.

spēles sākums 20:00

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv