Trešdien, 12.augustā Optibet Virslīgas ietvaros FK Liepāja aizvadīs spēli pret FK Ventspils.

Liepājniekiem šī sezona ir izvērtusies katastrofāla, sezonas sākumā izcīnītas divas uzvaras pēc kārtas, bet turpinājumā 10 spēlēs tikai viena uzvara un divi neizšķirti, kas šobrīd FK Liepāja ierindo 9.vietā.

Šobrīd liepājnieku nometnē notiek pārmaiņas, kas skars arī nākošo sezonu, komandas sastāvs tiek mainīts, lai ne tikai spētu šo sezonu vēl saglābt, bet arī jau skatīties nākotnē.

Gaidāmajā Kurzemes derbijā liepājnieku sastāvā atgriezīsies Artūrs Karašausks, kurš izcietis mēneša diskvalifikāciju, kā arī Kristers Čudars, kurš saņēma sarkano kartiņu spēlē pret Riga FC un bija spiests izlaist spēli pret RFS. Vēl aizvien komandai nevar pievienoties Milan Joksimovic, kas ieradies no Baltkrievijas un pagaidām vēl sēž pašizolācijā, kā arī no sastāva ārā ir Vadims Žuļevs un Seydina Keita, abiem traumas, kas vēl liegs piedalīties spēlēs kādu laiciņu. Uz jautājuma zīmes ir Eduarda Tīdenberga dalība Kurzemes derbijā, jo iepriekšējā spēlē laukumu pameta ātrāk dēļ traumas.

FK Ventspils, lai arī pirms sezonas netika uzskatīti kā favorīti uz augšgala komandām, sezonu iesākuši diezgan labi, spilgtākā spēle noteikti ir uzvara pār RFS 3:2, bet apkārt runā, kad ventspilniekiem ir iekšējās problēmas, kuras nav tik vienkārši atrisināt, vai tas arī parādīsies uz laukuma to noteikti redzēsim jau rītdien.

 

Spēles sākums 20:00, ieeja bez maksas, bet skatītāju vietas ir ierobežotas tikai 530 skatītāji, tādēļ aicinām ierasties stadionā laicīgi, lai nebūtu jāpaliek aiz stadiona vārtiem.

 

autors : fkliepaja.lv

foto : fkliepaja.lv