Pirmdien, ar reisu Stambula – Viļņa, FK Liepāja atgriežas no četru nedēļu garas treniņnometnes Turcijā.

Liepājnieki uz Turciju devās janvāra beigās, lai tur aizvadītu sagatavošanās posmu Optibet virslīgai. 

FK Liepāja galvenais treneris Dzmitry Molash uz treniņnometni izvēlējās ņemt 21 spēlētāju, kuriem jau treniņnometnē pievienojās komandas papildinājumi – Dzmitry Baha, Oleg Veretilo, Dāvis Ikaunieks, Mikhail Hardzeichuk un kā pēdējais pievienojas Seydina Keita, kas dēļ vīzas dokumentiem bija nedaudz aizkavējies Senegālā.

Treniņnometnē FK Liepāja aizvadīja intensīvu darbu, katru dienu trenējoties divas reizes dienā, kā arī aizvadīja sešas pārbaudes spēlēs. Lai arī netika izcīnīta neviena uzvara domājams, ka galvenais treneris ar komandas parādīto sniegumu var būt apmierināts, ne vienā no spēlēm nebija galvenais uzdevums izcīnīt uzvaru, bet katrā no spēlēm trenerim bija savs redzējums, kas ir komandai jāizdara un tas tika arī izdarīts. Interesanti, ka nevienā no spēlēm liepājnieki no zvana līdz zvanam neaizvadīja ar savu spēcīgāko sastāvu, jo vienmēr tika ļauts pierādīt un parādīt savu varēšanu visiem, arī gados jaunajiem Volkovam, Meļķim un Fjodorovam, kuri devās uz Turciju un trenējas ar virslīgas komandu pirmo reizi, pievienojoties no Liepājas futbola skolas. 

Turpinājumā liepājnieki, gatavosies sezonai jau sev ierastajā “Daugava” stadionā Liepājā, kur arī aizvadīs savu pirmo sezonas spēli, 13.martā pret FK METTA, bet līdz tam vēl pārbaudes spēle ar Jūrmalas Spartaks, kas ir plānota 6.martā.

“Esam gandarīti par paveikto darbu, puiši parādīja raksturu, jo tik gara treniņnometne nevienam ne reizi nebija bijusi, kas ir ne tikai fiziski grūti, bet arī mentāli. Paldies kluba vadībai par doto iespēju aizvadīt tik kvalitatīvu sagatavošanas posmu. Esmu priecīgs, ka no iepriekšējās sezonas esam saglabājuši kodolu un pievienojuši kvalitatīvus, ar nacionālo izlašu pieredzi, spēlētājus. Ar nepacietību gaidām sezonas sākumu un turpināsim virzīties uz priekšu, lai sasniegtu mērķus. Kādi tie ir? Pagaidām, lai tas paliek pie mums.” FK Liepāja galvenais treneris Dzmitry Molash.

 

fkliepaja.lv

foto : fkliepaja.lv