2021.gada Optibet virslīgas starts jau ļoti drīz, 13.martā FK Liepāja savā laukumā uzņems FK METTA.

FK Liepāja iepriekšējo sezonu var vērtēt divejādi, pēc izgāzta sezonas sākuma, sekoja pozitīvs nobeigums, kas vainagojās ar Latvijas Kausa izcīnīšanu. 

Šis gads iesākās ar gatavošanos Turcijā treniņnometnē, kur 4 nedēļas bija vairākas pārbaudes spēles, bet līdz čempionāta sākumam gatavošanos turpināja Liepājā. 

FK Liepāja un FK METTA iepriekšējā sezonā tikās 3 reizes, plānoto 4, bet pandēmija ieviesa izmaiņas čempionātā. No trijām tikšanās reizēm divās uzvaru izcīnīja liepājnieki ar vienādu rezultātu 3:0, bet vienreiz pārāki bija FK METTA, kas savu skatītāju priekšā izrāva uzvaru 2:1. 

Liepājnieki no iepriekšējā gada ir saglabājuši lielāko daļu no komandas kodola, kam pievienojuši vairākus meistarīgus spēlētājus, kuriem cv ir pietiekoši iespaidīgs Latvijas čempionātam – Dzmitry Baha, Oleg Veretilo, Mikhail Hardzeichuk, no latviešiem pievienojušies Vjačeslavs Isajevs un Krišs Kārkliņš, Dāvis Ikaunieks.

Skatoties uzbrukuma līniju, tā liepājniekiem ir pietiekoši zolīda, lai cīnītos ar katru pretinieku katrā spēlē, pagājušās sezonas “bombardierim” Dodo pievienojušies Dāvis Ikaunieks un Mikhail Hardzeichuk, kurš ir bijis arī Baltkrievijas čempionāta labāko vārtu guvēju augšgalā, tā pat komandā palicis Artūrs Karašausks, kas komentārus neprasa. 

Ja šīs visas puzles gabaliņi saliksies kopā vienā lielā bildē, tad uz gaidāmo sezonu var skatīties cerīgāk, kā uz pagājušo, jo atceramies, ka liepājnieki to noslēdza 5.vietā. 

Sezonu uzsākam 13.martā 15:00 stadiona “Daugava” rezerves laukumā pret FK METTA, bet pirms tam pēdējo pārbaudes spēli FK Liepāja aizvadīs 6.martā 15:00 stadiona “Daugava” rezerves laukumā, kad uzņems virslīgas debitanti FC Noah Jurmala.

Pagaidām skatītājiem ieeja stadionā ir liegta, bet ceram, ka drīz jau tiksimies visi kopā stadionos.

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv