Futbola klubs “Liepāja” jau aizvadījis vairāk kā pusi no sagatavošanās posma Turcijas treniņnometnē.

Atlikusi pēdējā nedēļa, lai jau dotos atpakaļ uz Liepāju un turpinātu gatavoties 11.marta atklāšanas spēlei Optibet virslīgā.

Liepājnieki aizvadījuši trīs pārbaudes spēles ar spēcīgiem pretiniekiem. Pirmās divās spēlēs izcīnītas uzvaras ar rezultātu 2:1 pret FC Rotor un FC UFA, bet trešā pārbaudes spēle bija pret FC Arsenal Tula.

Spēli liepājnieki iesāka daudz labāk kā iepriekšējās pārbaudes spēles, neļaujot pretiniekam izvērsties laukumā un kontrolēt bumbu. FK Liepāja no paša sākuma jau sāka veidot savu spēli un vairāk centās kontrolēt bumbu. 1.puslaika sākumā laba izdevība gūt vārtus bija liepājniekiem, bet Dodo nespēja ar galvu bumbu raidīt vārtos. Turpinājumā spēle izlīdzinājās, bet pirmie vārtus guva tieši pretinieki, kad nesaprašanās soda laukumā liepājniekiem maksāja dārgi 0:1. Ja vienreiz Dodo savu iespēju neizmantoja, tad otro reizi to neizniekoja, pēc zaudētiem vārtiem, liepājnieki ātri spēja rezultātu izlīdzināt, kad Belakoviča piespēle sasniedza adresātu – Dodo, kas to raidīja jau tukšos vārtos 1:1.

2.puslaikā spēles ritējums nemainījās, abas komandas centās izcīnīt uzvaru, lai arī šī bija tikai pārbaudes spēle, katrs vēlas uzvarēt. FC Arsenal Tula pēc centrējuma soda laukumā pārspēja Krišjāni Zviedri 1:2, turpinājumā liepājnieki vairāk sāka kontrolēt bumbu un apdraudēt pretinieku vārtus, izcila izdevība bija Ķiguram, kurš vienatnē pret vārtsargu nespēja raidīt bumbu vārtos, pēc neilga brīža tāds pats moments bija Kurtišam, kur arī labāks izrādījās pretinieku vārtsargs.

Liepājnieki rezultātu izlīdzināja spēles izskaņā, kad Daniila Hvoiņicka sitiena bumba trāpija par pretinieku aizsarga roku un tika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kuru realizēja Belakovič 2:2 spēles gala rezultāts.

FK Liepāja nākamo spēli aizvadīs 22.februārī, kad tiksies ar FC Astana, bet treniņnometni noslēgs ar divām spēlēm 26.februārī, par pretiniekiem informācija tiks papildināta.

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv