Futbola klubs “Liepāja”, kā vieni no pirmajiem uzsāka gatavošanos 2023.gada sezonai, 3.janvārī uzsākot treniņu procesu.

Liepājnieki katru dienu aizvada divus vai pat trīs treniņus, sākot ar fitnesa zāles apmeklējumu no rīta, kam seko treniņi futbola halle, noslēdzot visu manēžā.

FK Liepāja sastāvu ir skārušas diezgan lielas pārmaiņas, prom devušies no iepriekšējās sezonas – Savaļnieks, Hreljic, Kudrjavcevs, Kārkliņš, Miguel, Soladio, Pedroso, Strumia, Belakovic kā arī vēl uz jautājuma zīmes ir Villela palikšana komandā.

Jau iepriekšējā gada decembrī liepājnieki uzsāka spēlētāju selekciju, Turcijā aizvadot treniņu nometni, kur tika pārbaudīti vairāki spēlētāji.

Šobrīd liepājnieki gatavojas jau 26 spēlētāju sastāvā, no tiem jau labi zināmi Tīdenbergs, Grjaznovs, Dodo, Toribio, Mate, Zviedris, Kļuškins, Kapun, Mankenda, Vilnītis, Ķigurs, kā arī jau izziņotie spēlētāji, kas pievienojušies komandai kā Krautmanis, Kutsia, Bilyi, Gauna, Kruglaužs. 

Sakārtojot pēdējās formalitātes, tuvākā laikā tiks izziņoti oficiāli vēl nākamie papildinājumi, kādi būs FK Liepāja sastāvā.

Liepājnieki uz treniņu nometni dodas 1.februārī uz Turciju, kur atradīsies līdz 20.februārim aizvadot vairākas pārbaudes spēles, bet pēc tam jau turpinās gatavoties sezonai te pat Liepājā.

Līdz treniņu nometnes sākumam FK Liepāja aizvadīs pārbaudes spēles 14.janvārī tiekoties ar FK Banga no Lietuvas, 21.janvārī uzņems Kauņas Žalgiris, 28.janvārī tiksies ar FK Tukums/2000, bet 29.janvārī ar SK Super Nova.

 

autors : fkliepaja.lv

FOTO : fkliepaja.lv