18.martā aizvadīsim pirmo spēli Optibet Virslīgas sezonā, viesos tiksimies ar čempioniem Valmiera FC.

Lai arī sezona iesākās jau 11.martā, liepājniekiem neizdevās uzsākt 2023.gada futbola sezonu, jo plānotā spēle pret FK METTA tika pārcelta dēļ sliktajiem laikapstākļiem.

Nedēļu vēlāk liepājnieki dodas uz Valmieru, kur pēc grafika bija jāaizvada otrā sezonas spēle, bet tā šoreiz sanāks kā sezonas pirmā spēle FK Liepāja.

Liepājnieku rindās ir vairāki iztrūkumi, smagākie noteikti no tiem ir Mārtiņa Ķigura personā, kuram šī sezona visticamāk arī ies gar degunu dēļ ceļgala savainojuma.

Tā pat smagu traumu guva Dmitrijs Litvinskis, kurš tā arī nepaspēja vēl debitēt FK Liepāja rindās oficiālā spēlē. Operācijai gatavojas arī Krišjānis Zviedris, kuram arī izskatās, ka 2023.gada sezonas sākums būs mazliet vēlāk nekā visiem pārējiem.

Pārējie visi ir ierindā un gatavojas spēlei pret Valmiera. 

Spēle solās būt ļoti interesanta, jo liepājnieku sastāvs ir viena no vislielākajām mīklām, izmaiņas sastāvā ir lielas, pievienojušies gados jauni spēlētāji, kuri iepriekš Latvijas čempionātā nav dzirdēti. Tas dod vēl lielāku intrigu spēlei, jo kāds no šiem spēlētājiem, būs nākamais līderis FK Liepāja sastāvā, bet jautājums kurš.

FK Liepāja galvenā trenera Tamaza Pertijas komentārs pirms gaidāmās spēles : “Vienalga pret ko mēs spēlējam, vai tā būtu Valmiera, Riga, RFS vai Supernova, sezonas pirmā spēle vienmēr ir ļoti interesanta, beidzot atklājam sezonu. Esam koncentrējušies šai spēlei, bet tā ka šī spēle būtu īpaša, jo spēlēsim pret Valmieru, tā nav. Mēs pret katru pretinieku gatavojamies ļoti nopietni.”

 

Spēles sākums 15:00, sekot līdzi varēsiet sportacentrs.com

 

FOTO : fkliepaja.lv

autors : fkliepaja.lv