Šodien Latvijas futbola Virslīgas 32. kārtas ietvaros neizšķirti 1:1 spēlēja ”Liepājas” un ”Jelgavas” komandas. Abi vārti tika iesisti trīs minūšu nogrieznī.

• Pirms šodienas spēles ‘’Liepāja’’ nebija uzvarējusi četrās spēlēs pēc kārtas, kamēr ‘’Jelgava’’ trijās. Šodien sērija tika turpināta un liepājnieki nav izcīnījuši piecas spēles pēc kārtas, bet jelgavnieki četras.

• Tikmēr savstarpējos dueļos Virslīgas čempionātā labāk būs klājies ‘’Jelgavai’’, kas šosezon ‘’Liepāju’’ apspēlēja divas reizes. Vienu reizi pārāki bija liepājnieki, bet šodien tika fiksēts neizšķirts 1:1.

• Šis rezultāts par labu nāk ‘’Audai’’, kas šodien citā spēlē piekāpās RFS. No trešās vietas liepājniekus šķir četri punkti, bet ‘’Valmiera’’ ir ceturtajā vietā ar diviem punktiem vairāk.

• Abi vārti tika iesisti otrajā puslaikā, turklāt trīs minūšu laikā. 53. minūtē ‘’Liepāju’’ vadībā izvirzīja Rūdolfs Ziemelis, bet 55. minūtē izlīdzinājumu panāca Viktors Osuagvu.

• Jāmin, ka futbolistiem nācās spēlēt sarežģītos laikapstākļos – šodien visā Latvijā novērojams stiprs vējš, kā arī lietus.

• 32. kārta noslēgsies rīt, kad spēkosies ‘’Metta’’ un ‘’Super Nova’’ komandas.

Liepāja – Jelgava 1:1 (0:0)
Vārti: Ziemelis 53′ – Osuagvu 55′
Brīdinājumi: Meļķis – Peilāns, Valmiers, Redjko, Škrliks, Osuagvu, Deklavs
Liepāja: Ošs, Samurkasovi (Nordanuss 70′), Sanē, Patijčuks (Kruglaužs 84′), Meļķis, Kucija, Anane, Ziemelis, Gilmors, Mate, Tīdenbergs
Jelgava: Stūriņš, Nakamura, Maščenko (Bečers 90+2′), Osuagvu (Vējkrīgers 90+3′), Peilāns (Maslovs 76′), Šitjakovs, Purs, Glaudāns, Valmiers, Deklavs, Redjko
Galvenais tiesnesis: Edgars Maļcevs

autors : sportacentrs.com

FOTO : fkliepaja.lv